Barion Pixel Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legjobb nyara 2023-ban – Coloré

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legjobb nyara 2023-ban

2023. 07. 12.

Még van 2 hónapnyi vakációzás, és néhány csillagjegy jobb dolgokra számíthat, mint a többi.

Tengerparti pihenés a családdal, piknik vagy kirándulás a barátokkal, hosszú hétvége Párizsban a szerelmünkkel, esetleg Netflix, fagyi és légkondi, sokan sokféleképpen tölthetjük a nyarat. Általában nem gondolunk ebben az időszakban a spirituális növekedésre vagy a személyes átalakulásokra, pedig a bolygók készen állnak arra, hogy megadják neked azt a kalandot, amelyre vágysz, külsőleg és belsőleg is, még akkor is, ha még nem tudod. Június 21-től szeptember 23-ig különleges változások sokaságát hozhatja el a nyár, kiváltképp a felsorolt csillagjegyeknek.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bika

Magabiztosnak és túláradónak érzik magukat, miközben a Jupiter bősége továbbra is áthalad identitásuk első házán. Ez a tranzit optimizmussal és tehető hozzáállással tölti el a Bikákat, miközben a jövő felé tekintenek, és maguk mögött hagyják a múltat. Tartsák most nyitva szemüket a lehetőségek előtt, ugyanis új emberek, és szórakozási lehetőségek köszönthetnek be rájuk. Július 31-én a Mars egy trigont alkot a Jupiterrel, amely az asztrológia egyik legerősebb jele; a jó szerencsének és a sikernek az elhozatala a Bikák számára. A jegy szülöttei, ha szeretnek fesztiválozni, könnyen találhatják magukat pikáns helyzetekben ezen a nyáron.

Oroszlán

A Jupiter továbbra is utat tör magának karrierje tizedik házán, és a lehető legjobb módon biztosítja a kívánt rivaldafényt nekik. Nyilvános hírnevük egyre növekszik, és minél inkább készen állnak arra, hogy beleadják a legtöbbet, annál több jutalomban lesz részük. Esetleges szakmai előmenetelről, munkahelyi utazásokról, új munkalehetőségekről és általános szakmai sikerekről szól az Oroszlánok nyara. Csak ügyeljenek arra, hogy ne rohanjanak bele semmibe, amit megbánhatnak. Az önfeltalálás vágya szórakoztató és végső soron kielégítő lehet, de ne ítélje meg önmagát vagy másokat túl szigorúan pusztán a látszat miatt. Az augusztus új szerelmet is hozhat.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nyilas

A Jupiter, a Nyilas uralkodó bolygója továbbra is optimizmusát és növekedését hozza el a munka és az egészség hatodik házába. Könnyű lesz munkát találniuk, és élvezni fogják, amit csinálnak. A személyes fejlődésük új és izgalmas módon fog kiteljesedni a Nyilas csillagjegyűeknek, akik büszkék lehetnek értékeikre, és arra, amit ők adnak bele a kapcsolataikba. Ami a nyári átutazás során világossá válik számukra, hogy az őket kielégítő dolgok bizony változnak. Nem kell ragaszkodni valamihez, amit korábban akartak. Hagyni kell, hogy ízlésük megváltozzon, és hangolódjanak arra, amire igazán vágynak. Az ősztől a karrierjükben robbanásszerű változás következhet be.

Borítókép forrása: Unsplash