Barion Pixel Csillagjegyek, akikre új karrierlehetőségek várnak a közeljövőben – Coloré

Csillagjegyek, akikre új karrierlehetőségek várnak a közeljövőben

2024. 04. 22.

Egy-egy csillagjegy számára igazán kegyes lesz az ősz. Legalábbis, ami a munkát illeti. Három csillagjegy ugyanis megkapja azt a munkalehetőséget, amire már hosszú évek óta vágyik.

Egyes csillagjegyek élete fenekestül felfordul a következő hetekben. Vannak, akik komoly döntéshelyzetekbe kerülnek, mások pedig úgy érzik majd, hogy egy szempillantás alatt valóra váltak az álmaik. Idén az ősz nem csak a nyár, hanem egy hosszú ideje tartó várakozással töltött időszak végét is jelenti számukra.

Három csillagjegy, akire nagy karrier vár

Ikrek

(05.21.-06.21.)

A nyughatatlan Ikrek jó kommunikációs képességei miatt el sem tudná képzelni magát máshol, mint a médiában. Az elmúlt években ugyan többször váltott munkahelyet, de nem lehet tőle elvitatni, hogy becsületesen végig járta a szamárlétrát. Sok irigye van, hiszen önerejéből és szorgalmából érte el azt, ahol most tart, és ez bizony sokaknak szemet szúr. Őt viszont nem érdekli a rosszmájú emberek véleménye, szorgalmasan lépked lépcsőfokról, lépcsőfogra. Kedves Ikrek! Igaz, hogy most úgy érzed, hogy a helyeden vagy és, hogy minden a tervek szerint halad a karrieredben, de hogy mégse legyen minden ennyire idilli, ajánlatot kapsz a céged legnagyobb konkurenciájától.

Zsíros fizetést és számtalan juttatást, céges autót és külföldi utakat ajánlanak. Szinte bármire képesek azért, hogy jelenlegi munkahelyed helyett náluk kamatoztasd a tudásodat. Nem könnyű a választás, hiszen az itt eltöltött évek tettek azzá, aki jelenleg vagy, és a munkatársaidhoz is baráti kapcsolat fűz. Fogalmad sincs, hogy mit tegyél, de azzal te is tisztában vagy, hogy ilyen lehetőség nem jön minden héten. Aludj rá egyet és hallgass a szívedre, de azért ne felejtsd el, hogy hány nulla lenne a bankszámládon.

Folytatás a következő oldalon!