Barion Pixel Ők hárman a legnépszerűbb csillagjegyek – és ez nem véletlen – Coloré

Ők hárman a legnépszerűbb csillagjegyek – és ez nem véletlen

2024. 04. 20.

A népszerűségnek vannak pozitív hozadékai, de árnyoldala is, és az sem mindegy, mely csillagjegy hogyan kezeli, ha állandó fókuszban van.

A népszerűséget jól viselő vagy azt ácsingózó embertípusokat mindenki jól ismeri, hiszen a közösségi média virágkorában tele vagyunk önjelölt sztárokkal, megmondó emberekkel, wannabe edzőkkel, életmód gurukkal, modellekkel. Habár a népszerűséget el lehet érni hangossággal is, vannak, akik tudásukkal, hozzáértésükkel jutnak el a csúcsra – és ez az igazán maradandó. A népszerűség kezelése nehéz, az, hogy sokan ismernek, követnek, még nem jelenti azt, hogy valaki nem lesz magányos. A most következő 3 csillagjegy a népszerűségi dobogós, de nem egyformán kezelik az ezzel járó felhajtást.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Oroszlán

Szeresd őket, gyűlöld őket, vagy egyszerűen utáld, amiért imádod őket, az Oroszlánt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ha egyszer megtalálják az utat a természetes élőhelyükbe, akkor a figyelem középpontjába kerülnek és ott is maradnak. Fölénnyel, irányítva kezelik a népszerűségüket, sütkéreznek mások áhítatában, megőrzik kiemelkedő státuszukat, ugyanakkor mindig adnak annyit másoknak, hogy jó dolog legyen őket “szolgálni”.

Ikrek

Itt feltűnnek, ott feltűnnek, mindenhol ott vannak és sziporkáznak. Az Ikrek kommunikatívak, nyitottak, segítőkészek, felvidítanak, ráéreznek a másik szükségleteire, így mindig kedvelt és népszerű egyének. Nem felülről irányítóak, nem akarnak ledominálni, ügyesen, cserfesen érik el, hogy kicsit mindig róluk szóljanak a dolgok.

Skorpió

Bármennyire is tartják őket a sötétség hercegeinek és hercegnőinek, a csillagjegy szülöttei mágnesként vonzzák az embereket titokzatosságukkal és humorukkal. Barátaik, társaik még akkor sem tudnak rájuk haragudni, amikor nevetséges apróságokon akadnak ki. Ellenfeleiknek komoly kihívást jelentenek, így népszerűségük akár hírhedtté is teheti őket.

Borítókép forrása: Getty Images