Barion Pixel Ezek a csillagjegyek számíthatnak rossz hónapokra – Coloré

Ezek a csillagjegyek számíthatnak rossz hónapokra

2024. 04. 18.

A 2024-es év változatos kihívásokat hoz a csillagjegyeknek, és mindenkinek lesz kevésbé sikeres és kedves hónapja.

Épp csak elindult az év, máris itt van április közepe, a meglepő tavaszi kánikula, és innen csak egy karnyújtásnyira van a nyár. Az új év sokaknak új reményekkel köszöntött be, de haladva a hónapokkal, már nem mindenki egyértelműen érzi azt, hogy ez az éve sikeres lesz. Ok pedig nincs az aggodalomra, számos kellemes meglepetést rejteget még a 8-as számösszegű évünk. Most azonban azokat a csillagjegyeket mutatjuk meg, akik jobb, ha az elkövetkezendő két hónapban mindenre figyelnek, mert kellemetlen meglepetések jöhetnek.

Nyilas

Április (és október) nem az ő hónapjuk lesz. Nagy dilemma előtt állnak majd ezekben a hónapokban, ahol nehéz lesz a döntés, és ez érintheti szerelmi életüket, illetve a karrierjüket is. A logika és az érzelmek elkülönítésével küszködve válaszút előtt találják majd magukat a szabadlelkű Nyilasok, és nem tudják, melyik útra lépjenek. Hallgassanak a megérzésükre!

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Rák

Akár egyedülállók, akár párkapcsolatban élnek, május hónapban romantikus félreértések sokaságába keveredhetnek a Rák csillagjegyűek. A szerelem útja göröngyös, akadályokkal teli és megkívánja az őszinte, nyílt kommunikációt. Akár kapcsolati feszültségekkel, akár a szingliség nehézségeivel néz szembe, a kommunikáció lesz a megoldás a bajokra. Májusban az érzelmek felpörögnek, és a bizonytalanság közepette a Rákot arra ösztönzik a csillagok, hogy őszintén fejezze ki érzéseit.

Bika

Június hónap sok gondot jelenthet a Bikáknak, különösen a szakmai és karrier területén. Kudarcok és balesetek vethetnek árnyékot törekvéseikre. A fokozódó stressz tapintható lesz körülöttük júniusban, elhomályosítva ítélőképességüket. A Bika csalódottsággal és bizonytalansággal küzd majd, a káosz közepette pedig a higgadtság megőrzése óriási kihívás lesz az amúgy nyugodt csillagjegynek.

Borítókép forrása: Getty Images