Barion Pixel A 3 legmagányosabb csillagjegy az asztrológusok elemzései alapján – Coloré

A 3 legmagányosabb csillagjegy az asztrológusok elemzései alapján

2024. 04. 19.

Szomorú vagy sorsszerű, de néhány csillagjegy nem is annyira érzi kellemetlennek az egyedüllétet.

Vannak, akik élvezik az egyedül töltött időt, a magányt ők nem elszigeteltségnek élik meg, hanem én-időnek. Nekik egyszerűbb így az élet, praktikusabb és harmonikusabb. Mások viszont szenvednek az egyedüllét miatt, ők csak akkor boldogulnak, ha valakihez tartozhatnak, számukra a magány az életerő elszívója.

Mégis néha ők is azon kapják magukat, hogy bármiként is próbálkoznak egyedül vannak, se párjuk, se népes baráti társaságuk. Az egyetlen megoldás, ha belülről dolgozunk magunkhoz, mert olykor, ha változtatunk a magányhoz való viszonyunkon, hirtelen azt vesszük észre, hogy nem is oly rossz a világ, amivel bevonzunk aztán másokat magunk mellé.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Bak

A Bak csillagjegyűek a sikert, a gazdagságot és a karrier lépcsőt helyezik legelőre, szemben a magánélettel. Ez a hozzáállás kevés időt és teret hagy a társasági életre és a kapcsolatok kiépítésére. A Bakok idővel megbánhatják ezeket a döntéseiket, mégsem törődnek azzal, hogy egyedül vannak. Ha meghívják őket egy társas összejövetelre, jó eséllyel találnak valami kibúvót és élvezik az otthoni feltöltődést, én-időt.

Vízöntő

Légi jegyként a Vízöntő sokféle társadalmi körben mozog és érintkezik, mégis egyedül van. Visszafogott, tartózkodó természetük megnehezíti mások számára, hogy elfogadják és megértsék őket. Ridegnek hiszik, holott ők is mély és személyes kötelékeket szeretnének kialakítani, de tanulniuk kell, hogy megnyíljanak.

Halak

Az egyik legérzékenyebb csillagjegyként tartják számon. A Neptunusz, a spiritualitás bolygója és a Jupiter, a remény bolygója uralta zodiákus. Sok esetben érzékenységük elszigeteltséghez vezet, nem szeretnének sérülni, kitárulkozni. A fantázia világukban komfortosabban érzik magukat, mint a valóságban és bele is ragadnak abba, ami mások számára furává teszi őket. A Halak nehezen találnak magukhoz hasonló társaságot, akinek szívesen megnyílnak.

Borítókép forrása: Getty Images