Barion Pixel 4 csillagjegy, akik képtelenek a hazugságra – Coloré

4 csillagjegy, akik képtelenek a hazugságra

2022. 04. 25.

Életünk során többször vetemedünk hazugságra vagy füllentésre, arra azonban nem is gondolnánk, hogy ebben mekkora szerepe van a csillagjegyünknek.

Egyes csillagjegyek, ugyanis képtelenek a hazugság bármely formájára.

Csillagjegy
Forrás: Northfoto

De, ha mégis olyan helyzetben találják magukat, amelynek megoldására nincs más lehetőségük, mint a másik megtévesztése vagy félrevezetése, akkor hosszú időn keresztül képesek rágni magukat. Ő maguk is tudják ugyanis, hogy a hazugság sok kapcsolatot tud megmérgezni. Ezért amikor csak tehetik távol tartják magukat ettől. De, hogy melyik 4 csillagjegyről van szó?

Íme:

Skorpió:

Bár a jegy szülöttei igen heves vérmérsékletűek, ha hazugságon kapnak valakit, sosem bocsájtanak meg. Ez alól pedig magukat sem tartják kivételnek. Őszinteségük néha tud fájni, de véleményük szerint inkább bántanak meg valakit az igazsággal, semmint bárki rájuk aggassa a hazug jelzőt.

Oroszlán:

A zodiákusból sokszor lesz vezető. Erőteljes, határozott és védelmező természet, ezért nem is tudja ezeket a tulajdonságait a hazugsággal összeegyeztetni. Ha kényelmetlen helyzetbe is kerül, inkább próbál semleges maradni, semmint olyan dolog hagyja el a száját, ami nem igaz.

Csillagjegy 1
Csillagjegy 1

Kos:

A vakmerő és mindig önfejű Kos már csak a tulajdonságai miatt sem képes hazudni. Ha meg is fordul a fejébe, hogy elferdítse az igazságot egy heves vita kellős közepén szinte kibukik belőle, mit is gondol valójában. Ő az, aki saját magát is képes lebuktatni, ha füllentésről van szó.

Ikrek:

Sokszor mondják a csillagjegyre, hogy kétarcú, hamis és sunyi. Ez azonban kicsit sem igaz. Az Ikrek semmit sem utál jobban a hazug embereknél. Ha átverik, ő pont az igazsággal akarja megbüntetni azt, aki hátba szúrta. Sokan vehetnének példát róla, hiszen nála korrektebb és őszintébb jegyet keresve sem találni.