Barion Pixel 4 csillagjegy, akik utálnak a figyelem középpontjában lenni – Coloré

4 csillagjegy, akik utálnak a figyelem középpontjában lenni

2023. 01. 07.

Egyeseknek talán furcsa lehet, de nem mindenki szeret a társaság hangadója lenni, sőt, a munkahelyen is igyekeznek megbújni. Ez pedig néhány csillagjegyre sokkal jellemzőbb is.

Néhány visszafogottabb csillagjegy számára a reflektorfény az utolsó hely, ahol lenni szeretnének. A halk szavú típusok, akik szeretik a magányt még nem feltétlenül antiszociálisak, csupán boldogak önmaguk társaságában is. A születési diagram, a csillagtérkép, beleértve az uralkodó bolygónkat megmutatja, mennyi az az odafigyelés, amitől még jól érezzük magunkat…

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák

A Rák csillagjegyűek nevezetesek a gondoskodásukról, de a páncélról is, amelybe a biztonság kedvéért visszahúzódnak. Ha ez nem lenne elég bizonyíték arra, hogy a Rákok utálják a reflektorfényt, akkor vegyük figyelembe, hogy a Hold uralja őket, mint a magánéletünket és érzelmeinket irányító bolygó. A jegy szülöttei a Bak ellentétei a zodiákus keréken, ami azt jelenti, hogy ellentétesek azzal, amennyire elismerésre a nyilvánosság előtt vágynak a Föld jegyűekkel. A Rákok sokkal inkább kényelmesebben érzik magukat, ha mások szükségleteiről gondoskodhatnak, mint ha minden figyelmet magukra fordítanak.

Szűz

A mindent túlagyaló Szüzek hajlamosak mindent megtartani maguknak, belül élnek, és bár igazi társasági emberek, meghúzzák a határaikat. Erre a pragmatikus Föld jegyre úgy is gondolhatunk, mint a színpadi rendezőkre és szerkesztőkre. Nyüzsögnek, ott vannak, fontos szerepük van, de végül nem ők állnak a reflektorfény közepén és pont ezt élvezik.

Skorpió

A Skorpió halálos méregtövise arra van, hogy távol tartson mindent és mindenkit, ami veszélyezteti a biztonságát. A jegyet a titkok, rejtélyek és fekete mágia bolygója, a Plútó uralja, a szenvedélyes Víz jegyet gyakran sötét lónak is nevezik – ezért szándékosan kerüli a rivaldafényt. Gyakran nem bánják, ha vezetőként mutatkoznak be karrierjük során, de ha a mindennapi életről van szó, elkerülik a középpontot, mert fontosnak tartják a magánéletüket és a titkaikat.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Vízöntő

Szívesebben tevékenykednek a színfalak mögött, mintsem az élvonalban. Az állatövi jegyek különceként felveszik a magányos farkas archetípusát. A Nap szembeszáll a Vízöntővel, így a zodiákus képviselői a jégkirálynő hírnevet is viselik olykor, humanitárius személyekként a Vízöntők figyelme inkább a közösségre irányul, szemben önmagukkal.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-figyelem-kozeppont/