Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akinek rengeteg testi kontaktusra van szüksége a kapcsolatukban – Coloré

3+1 csillagjegy, akinek rengeteg testi kontaktusra van szüksége a kapcsolatukban

2023. 01. 06.

Bizonyos személyek, csillagjegyek állandóan bújnának, ölelgetnék, puszilgatnák a partnerüket, és minden helyen, illetve időben megérintik a másikat.

Vajon mire utal a sok-sok testi kontaktus felvétele? Ragaszkodás vagy szerelem? Esetleg a birtoklás kifejezése? Bizonyos csillagjegyek annyira sok fizikai érintkezést igényelnek a párkapcsolatukban, hogy az más jegyek számára már akár terhes is lehet.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlánok az érzelmeik kifejezésében is nagyok. Ők azok az emberek, akik inkább a cselekvést részesítik előnyben, így amikor valami nagyot éreznek a másik iránt, nem tudják megállni, hogy ne mutassák meg azt minden lehetséges módon. Mivel hozzászoktak ahhoz, hogy ilyen nyíltan fejezzék ki magukat, azt is szeretnék, ha a partnerük is látná, hogy törődnek az intimitással, megfogják a kezüket, miközben a boltban vannak, és homlokon csókolják, miközben várakoznak vagy ölelgetik őket. A csillagjegy szülöttei igénylik a viszonzást is, hiszen ők maguk szeretik, ha csodálva vannak.

Mérleg

A Mérleg egy érzéki csillagjegy, hiszen a Vénusz, a szerelem és a szépség istennője uralja. Amikor párkapcsolatban élnek, muszáj, hogy fizikailag érezzék a szeretetet, hogy elhiggyék, valódi érzelmeket kapnak és adnak. Nem csak hallani akarják azt, hogy hiányoznak, hanem azt akarják, hogy ezt egy csókkal bizonyítsa is be a párjuk. A Mérlegeknek érintésre van szükségük ahhoz, hogy teljes mértékben átérezhessék a kapcsolatot, és biztosan tudják, a másik éppúgy ragaszkodik, mint ők hozzá.

Bika

A Bikák stabil lelkű, fizikai lények, logikus énjük elvárja, hogy kapcsolataikban sok testi vonzalmat tapasztaljanak meg. Ők azok az emberek, akik értékelik a luxust és az érzékiséget, ha pedig valaki nem adja meg nekik, akkor csalódnak. Ha egy Bika valóban törődik társával, akkor azt akarja, hogy fizikailag minél többet kapcsolatban legyen vele, mintha teljesen egymáshoz tartoznának.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Kos

Az egyik legtüzesebb csillagjegyként a szenvedélyük gyakran fizikai intimitásként jelentkezik. Az Oroszlánhoz hasonlóan nagy érzelmeik gyakran cselekvésre késztetik őket, ami azt jelenti, hogy nem gondolják meg kétszer, mielőtt nyilvánosan megcsókolnak valakit, vagy megfogják a kezét. Mivel a szenvedély teremtményei, néha megégetik magukat, és csalódnak, amikor partnerük nem ugyanúgy cselekszik a romantikus késztetései által. A Kos akkor boldog a kapcsolatban ha a másik fél éppúgy értékeli a testi vonzalmat, mint ő.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-testi-kontakt/