Barion Pixel Ennek a 4 csillagjegynek nagyobb az esélye arra, hogy függő legyen – Coloré

Ennek a 4 csillagjegynek nagyobb az esélye arra, hogy függő legyen

2023. 01. 04.

Az asztrológia szerint van néhány csillagjegy, akik nagyobb valószínűséggel lesznek függőségre hajlamos személyiségek. Legyen szó ételről, zenéről vagy testmozgásról, vagy komolyabb dolgokról, például alkoholról vagy drogokról, sokan rendszeresen küzdünk valamilyen függőséggel. A függőség sokféle formában jelentkezik és különböző súlyosságú lehet.

Mindannyian tudjuk, hogy kábítószer- vagy alkoholfüggővé válni rendkívül komoly dolog, de mi van azzal a Starbucks-szal, amit minden reggel megveszel? Vagy a fagyasztóval, amely állandóan tele van fagylalttal? A csillagjegyed befolyásolhatja, hogy miket csinálsz!

Az ilyen dolgok nem tűnnek függőségeknek számunkra, de próbálj meg egy napot kávé és cukor nélkül eltölteni, és meglátod, mennyire vágysz rá. Onnan tudni, hogy egyes emberek függésre hajlamos személyiséggel rendelkeznek, ha állandóan valami megszállottjává válnak; új videojáték, új ital a Starbucksban, egy új étel – nem számít, mi a rajongás tárgya. Ami számít, az az, hogy ha egyszer ez az ember beleragad egy új dologba, lehetetlennek tűnik elengednie. Azonban valamiért megszállottan rajongani és annak rabjává válni két teljesen különböző dolog. Utóbbi akkor következik be, ha az illetőnek fizikai tünetei lesznek az adott dologtól való elvonáskor, ha tényleg képtelen nélküle élni, és nem csak bosszús, ha épp egy nap kimarad a kávé. Az asztrológia szerint vannak olyan állatövi jegyek, amelyek jobban hajlamosak a függőségre, mint mások, például ha a horoszkópod azt mondja, hogy elég intenzív személyiséged van, akkor nagy eséllyel te vagy az egyik ilyen jel.

Bika (ápr. 20. – május 20.)

A Bika csillagjegyben született ember a legnagyobb ínyenc, akivel valaha is találkoztál, de az egyetlen ok, amiért olyan jól ismeri, hogy melyik sör illik a legjobb hamburgerhez, és melyik helyi étteremben a legjobb a pizza, az az, hogy teljesen ételfüggő. Lehet, hogy elsőre nem veszi észre, de ha végiggondolja, rájön, hogy mindig eszik vagy iszik valamit – olyan, mint Brad Pitt minden egyes filmjében. Egy hatalmas kávé reggelire, egy kis fagylalt lefekvés előtt, és egy csomó rágcsálnivaló és étkezés a nap folyamán – ez a módja annak, hogy átvészelje a stresszes munkanapokat és a lusta hétvégéket.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikreknek folyamatosan kapcsolatban kell lenniük az emberekkel, függetlenül attól, hogy hol van vagy mit csinál. Ő az a fajta ember, akinek jóformán minden platformon van közösségi média-fiókja – beleértve azokat is, amelyekről még soha nem hallott. A közösségi média-függősége mellett azonban a lájkok, reblogok, tagelések rabja is – muszáj, hogy validálva érezze magát mások által. Ez a függőség sok olyan pillanat útjában állhat, amelyeket át kellene élnie (például a személyes érintkezés), mert helyette az arca folyamatosan a telefonjában van.

függőség csillagjegy
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán csillagjegyben született ember szereti a rivaldafényt, ezért teljesen természetes, hogy ennek megfelelően szeretne öltözni. Így mindig jól néz ki, amikor mások látják. Innen ered a vásárlásfüggősége –  ha ő lesz a figyelem középpontjában, az alkalom arra, hogy jól is nézzen ki, nem? Természetesen ez egy nagyon drága függőség, de ez nem akadályozza meg abban, hogy minden hétvégén betérjen a plázába. Órák, cipők, márkás ruhák – az Oroszlánnak minden kell. Különösen szereti a kifinomultabb dolgokat, mert azokkal pedig dicsekedhet. Megpróbálhatod rávenni, hogy pihentesse a hitelkártyáját, de így majd átáll az online vásárlásra…

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió csillagjegynek olyan nagy a szexuális étvágya, hogy magától értetődő, ha annak rabjává válik. Szerencsére tudja a nadrágjában tartani a dolgokat, ha feltétlenül muszáj, de ez nem jelenti azt, hogy nem flörtöl. Az Így jártam anyátokkal Barney Stinsonjának felel meg, mert mindig igyekszik csinos lányokat felszedni a bárban, és hazavinni őket egy egyéjszakás kaland keretein belül. Ez a szexuális függőség határozottan megnehezíti számára, hogy komoly kapcsolatba kezdjen, de fiatalon inkább lazán szórakozik, ahelyett, hogy azonnal megkomolyodna. A Skorpió úgy gondolja, hogy kezelni tudja ezt függőséget, de elfelejti, hogy attól még mindig függőség – ami azt jelenti, hogy amikor készen áll majd a lenyugvásra, nehezebb lesz majd elszakadni addig bejáratott viselkedési mintáitól, mint gondolná.

Forrás: yourtango.com