Barion Pixel Körömtrendek 2022-ben, amikre érdemes lesz odafigyelni – Coloré

Körömtrendek 2022-ben, amikre érdemes lesz odafigyelni

2021. 12. 28.

Izgalmasak lesznek a körömtrendek 2022-ben, hiszen a 2000-es évek műkörmeitől, a Pantone által fejlesztett körömlakkokig sokféle verzió közül választhatunk.

A körmök festése, formája, mintái és a hosszúságuk rengeteg lehetőséget tartogatnak egy nő számára. A manikűrtrendekkel kifejezhetjük személyiségünket, hangulatunkat, igazodhatunk az aznapi szettünkhöz vagy egy esemény dress code-jához, de összhangba hozhatjuk a kiegészítőkkel is.

Koromtrendek 2022
Forrás: Pexels

Bár időt igényel az átalakításuk, érdemes kísérletezgetni és fejest ugrani az ajánlásokba, hiszen új év, új lehetőségek. A legjobb alkalom, hogy kicsit változtassunk, megújuljunk és ezt nemcsak a szintén megújult frizura- és hajszín trendek követésével érhetjük el, hanem kezdhetjük akár a körmünknél is. Íme 5 manikűrtrend, ami valószínűleg uralja majd a 2022-es eseményeket.

3D-s művészet

A körmök “felcicomázása” az egyszerű kis gyöngyberakásoktól egészen felfejlődött, igazi művészet, ha valaki ért hozzá. A kövecskék, karikák és egyéb körök ékszerek beágyazása és összhangba tétele a színnel talán nem a legkönnyebb és legpraktikusabb viselet, de mindenképp az egyik legfigyelemfelkeltőbb.

Mixelés és párosítás

Régen elképzelhetetlen volt, hogy ne egyszínű legyen az ember lakkja mindegyik ujján. Pedig, ha megfelelően válogatjuk össze az árnyalatokat, a legtrendibb végeredményt kaphatjuk úgy, hogy eltérő színek követik egymást az ujjainkon. Ez a trend még inkább alkalmas arra, hogy a kiegészítőkkel is játszunk kicsit.

Merész, új színek

A Pantone által megálmodott “kék gyöngyvirág” lehet 2022 abszolút árnyalata. Egyszerre figyelemfelkeltő, elegáns mégis különleges. Ráadásul a legtöbb bőrszínhez kiválóan passzol.

Összhangban a párunkkal

Ez a trend elsősorban azoknál valósítható meg, akinek elég bevállalós a párja. Például Megan Fox és Machine Gun Kelly esetében. A duó férfi tagja, ugyanis saját körömlakk branddel rukkolt elő – férfiak számára.

Y2K motívumok

A 2000-es évek hangulatát hozza vissza a mintás, virágos, élénk színekkel operáló trend, mely egyszerre vagány, retro és friss.

Forrás: harpersbazaar.com