Barion Pixel A legújabb Instagram-barát manikűr: Aurora körmök – Coloré

A legújabb Instagram-barát manikűr: Aurora körmök

2021. 04. 01.

Az „Aurora” körmök Dél-Korea legújabb manikűrtrendje, amelyet az Aurora Borealis, vagyis az északi fény inspirált.

Képernyőfotó 2021 03 23 21.47.29
Forrás: Instagram/oneureun_nail

Egyszerre áttetsző, vibráló, pont mint a sellők uszonya. Opálos fénye letisztult, mégis extravagáns megjelenést kölcsönöz viselőjének, amely az idei tavasz egyik legnagyobb különlegessége a körömtrendek terén.

Alapvetően a rövid, kicsit kerek formájú körmökön mutat a legjobban, de a hosszabb, mandula alakon is tökéletes. Akiknek így sem elég izgalmas az egyedi, irizáló stílus, azok bátran használhatnak rá csillámos fedő lakkot vagy köveket. Azonban fontos a mértékletesség, hiszen az aurora körmök önmagukban is feltűnő hatást keltenek.

Bár 2021 a színek éve, az aurora körmöket sem lehet ebből kizárni, hiszen a speciális anyagoknak köszönhetően a fényvisszaverődése nemcsak egy cseppnyi futurisztikusságot, hanem a színpaletta összes nüanszát képes a körmökre varázsolni. Ezért nem is olyan meglepő, hogy az idei legnagyobb divatheteken is több modellen lesz látható a nailstylistok szerint.

A nem mindennapi trendet egyébként egy Liah Yoo nevű hölgy indította útjára, amikor látta, hogy koreai lányok között egyre nagyobb teret kezd nyerni Instagramon ez a stílus. Azóta saját körömlakk és géllak márkát épített az aurora körmök köré, így a több rétegnyi termék helyett, mindössze egyre van szükség a misztikus trend eléréséhez.

Forrás: vogue.com