Nem tudnak hibázni! Megan Fox és párja vörös szőnyeges szettje mindent vitt

Már másfél éve hangos a sajtó a Transformers-filmek egykori szereplőjének románcától, amely a karantén első hulláma alatt teljesedett ki.

A kétezres évek emlékezetes filmjeinek forgatása óta a színésznő nemcsak visszatornázta magát az A-listás sztárok táborába – amely elsősorban a Machine Gun Kellyvel való kapcsolatának köszönhető – hanem karrierjét is elkezdte újraépíteni. Az egyre sikeresebb énekes-rapper ugyanis elképesztő hatással van a 35 éves színésznőre.

Fashion Fest Autumn/winter 2017 Press Conference
Forrás: Northfoto

Az egykor visszafogott, színészettől teljesen visszavonult Foxból egy újra fénykorát élő stílusos nő lett. Az elmúlt hónapok vörös szőnyeges eseményein ezt be is bizonyították, kezdve az MTV EMA díjátadóján viselt szettjüktől egészen a MET-gálán való megjelenésükig. Ez pedig a rapper nagy napján sem volt másként, hiszen Kelly – eredeti nevén Colson Baker – bemutatta saját gendersemleges körömlakk kollekcióját, amelyen természetesen párja is részt vett.

A páros – mint mindig – most is egymás szettjét kiegészítő öltözetben jelent meg a fotósok legnagyobb örömére. Mindketten fekete blézerben, rózsaszín manikűrrel mutatkoztak a rendezvényen, amelyen számos más sztár is tiszteletét tette. Többek között Avril Lavigne, Charli D’Amelio TikToker és nővére, Dixie, Chase Hudson és Jessie Jo Stark is részt vettek az esten.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!