Megan Fox zenész párja 12 éves lányával mutatkozott a vörös szőnyegen

Az elmúlt másfél évben szinte csak egymás társaságában lehetett látni Machine Gun Kellyt és a szépséges Megan Foxot. Az idei AMA díjátadójára azonban a Transformers-filmek sztárja helyett 12 éves kislányát, Casie-t vitte magával, aki állítása szerint édesapja legnagyobb rajongója.

A zenész híres kicsapongó, vad és bulikkal teli életéről, ugyanakkor több interjúban is elmondta, hogy számára az apaság mindennél fontosabb, ahogy az is, hogy lánya mindig számíthasson rá.

Megan Fox Apporte Son Style Sensuel Grunge Et Rock Chic Aux Masses Avec Une Collaboration De Mode Avec Boohoo
Forrás: Northfoto

Ez meg is látszik a kapcsolatukon, ugyanis a fiatal szépség sokszor tölti az énekessel és kedvesével az idejét. Erről pedig Kelly a közösségi oldalain is megszokott osztani néhány intim pillanatot. Casie édesapjával ellentétben jó tanuló és igen visszafogott, de ha a helyzet megkívánja bátrán kimer állni a közönség elé. Ezt pár napja meg is tette Kelly egyik koncertjén, ahol nemcsak táncolt, hanem dalra is fakadt apja kérésére.

A kislány egyébként annak ellenére, hogy még csak 12 éves, lenyűgözően szép, amit több fotós és riporter megjegyzett a zenésznek a díjátadón. Sőt, mi több Megan is remekül kijön Casie-vel, akivel közös lányos programokat is szoktak csinálni.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Tanársegéd voltam Angliában: ezt láttam az angol iskolákban