Barion Pixel Megan Fox visszatérése Hollywoodba: filmklasszikussal bízták meg a sztárt – Coloré

Megan Fox visszatérése Hollywoodba: filmklasszikussal bízták meg a sztárt

2021. 09. 23.

Egy időre eltűnt a rivaldafényből, de mostanság minden eseményen ott van, szettjeivel lenyűgözi a kritikusokat, most pedig megtudhattuk, milyen filmben tér vissza.

Megan Fox lesz a főszereplője a legújabb Bonnie és Clyde adaptációnak, melyben partnerét Tyson Ritter formálja majd meg.

Tiff 2011 Friends With Kids Premiere
Forrás: Northfoto

A szerelmes gengszterek története időről időre bejárja Hollywoodot, mindig kap egy új feldolgozást, kissé más értelmezést, még több izgalmat és szerelmet. Most sem lesz ez másként, a szexi rabló karakterét pedig Fox öltheti magára.

A csavar persze most sem marad el, az új produkció címe Johnny és Clyde. A producer Chad A. Verdi, a rendező pedig Tom DeNucci. „Nagyon izgatott vagyok, hogy Megan alakíthatja Alana szerepét. Zseniális színésznő, aki úgy fogja életre kelteni ezt a karaktert, ahogy senki más. Szeretem Tyson energiáját is, és alig várom, hogy ő és Megan fej-fej mellett haladjanak és arassanak.” – mondta a producer.

A férfi főszereplő Tyson Rittert leginkább a The All-American Rejects alt-rock együttes frontembereként ismerhetjük, de olyan sorozatokban is szerepelt, mint a Preacher, a Parenthood és a Lodge 49.

A színésznő egyébként a Transformers-filmekkel szerzett hírnevet, ám egy rosszul sikerült interjú keresztbe törte a karrierjét és a franchise rendezője, Michael Bay jó időre feketelistára tette Hollywoodban. Az elmúlt években három kisfiúnak adott életet, férjhez ment, majd tavaly robban a hír, hogy elválik. Azóta újra rátalált a szerelem Machine Gun Kelly személyében, akivel azóta Hollywood új álompárja lettek.

Forrás: variety.com
0 /eletmod/sztarok/megan-fox-visszaterese-hollywoodba-filmklasszikussal-biztak-meg-a-sztart/