Barion Pixel Megan Fox szettje mindent visz – A színésznő igazi stíluskirálynő lett – Coloré

Megan Fox szettje mindent visz – A színésznő igazi stíluskirálynő lett

2021. 08. 31.

A 35 éves színésznő egy balul sikerült interjú után szó szerint a süllyesztőbe került. Michael Bay ugyanis tett róla, hogy Megan többé egy mozifilmben se kapjon szerepet nagyképű kinyilatkoztatásai miatt.

A szépséges sztár nem tudni, hogy emiatt vagy amúgy is vágyott-e a megállapodásra, de hozzáment Brian Austin Greenhez, majd szült három gyönyörű kisfiút.

Fashion Fest Autumn/winter 2017 Fashion Show
Forrás: northfoto.com

Bár voltak filmes próbálkozásai, saját fehérneműmárkájával végül a divat felé vette az irányt, amihez mindig is jó érzéke volt. A pandémia kezdetén azonban robbant a hír, hogy másodjára is beadta a válókeresetet, sőt még a szerelem is rátalált a rapper, Machine Gun Kelly személyében, akivel azóta is tökéletes párost alkotnak.

Ez a kapcsolat azonban nemcsak a lelkiállapotára, hanem a stílusára is nagy hatással volt, hiszen az elmúlt hónapokban szinte minden héten sikerült olyan szettben utcára lépnie, amellyel a rajongók, az újságok, sőt még a legnagyobb divatszakértők figyelmét is magára vonta. Legutóbbi ruhaválasztása talán az eddigi legjobb: egy egyszerű farmernadrágot kombinált magassarkúval, egy neonzöld színű body-val és táskával. Az eredmény pedig egyszerre lett friss és sikkes.

Sokan nem értik, hogy három szülés után, hogyan képes minden évben jobban és jobban kinézni, de Megan állítja, hogy az egészséges életmód betartása, az elegendő mennyiségű vízfogyasztás, no és persze a napozás kerülése a legnagyobb titok, ha a női szépség megtartásáról van szó.

Forrás: dailymail.com