Barion Pixel Megan Fox egyre merészebb ruhákban mutatja meg magát – Coloré

Megan Fox egyre merészebb ruhákban mutatja meg magát

2021. 06. 13.

A Transformers egykori csillaga több, mint egy éve él boldog párkapcsolatban rapper barátjával.

Megan Fox szó szerint kivirult új párja, Machine Gun Kelly oldalán, akivel majdnem minden héten a címlapokra kerülnek a bevállalós szettjeik vagy a megdöbbentő megnyilvánulásaik miatt.

Megan Fox
Forrás: northfoto.com

A szépséges háromgyerekes színésznő a Billboard-gálára egy alig takaró ruhát választott, majd pár napra rá egy rózsaszín domina szettben mutatta meg tökéletes alakját. A rajongók azt hitték, hogy innen már nincs hova fejlődni, ha extravaganciáról van szó, de nagyon is tévedtek! A 35 éves sztár, ugyanis a minap egy teljesen átlátszó, melltartó nélküli topban kápráztatta el a férfi járókelőket, akik nem csoda, hogy tátott szájjal nézték végig, ahogy Megan elhalad mellettük hibátlan külsejével. A színésznő mindössze egy blézert vett fel a nem mindennapi felsőre, amely így is elképesztően kihívó volt.

A rajongókban azonban igencsak kétes érzéseket hozott fel a színésznő új stílusa, hiszen pár éve még főállású családanya volt, akit kizárólag kisfiai társaságában lehetett látni. Most viszont nemcsak képet nem lehet látni róluk, de volt férjére bízva őket, csak a zenész, MKG – tisztességes nevén Colson Baker – oldalán mutatkozik.

Szerencsére legalább ugyanennyien védték meg őt, akik szerint sosem volt ilyen boldog a sztár, mint az elmúlt egy évben. Sőt, mi több a karrierje is kezd újjáéledni, mivel egyre több műsorba hívják interjúkra, illetve hamarosan debütál legújabb filmje, amelyben jelenlegi párja is szerepet kapott.

Forrás: justjared.com