Barion Pixel Megan Fox egy egészen elképesztő frizurát hoz újra divatba – Coloré

Megan Fox egy egészen elképesztő frizurát hoz újra divatba

2021. 10. 12.

Megan Fox az elmúlt egy évben óriási változásokon ment keresztül, ami többek között új párjának, a rapper Machina Gun Kellynek tudható be.

Az addig visszafogott, sőt visszavonult, ugyanakkor lenyűgözően szép sztár stílusa 180 fokos fordulatot vett: merészebb, extravagánsabb és szexisebb lett az ízlése, amelyet Hollywood is észre vett.

Megan Fox Et Kourtney Kardashian Posent Pour La Dernière Campagne De Skims
Forrás: Northfoto

A feledésből újra az A-listás sztárok táborában találta magát, így nem is csoda, hogy az idei összes vörös szőnyeges esemény egyik legjobban várt hírességének számított. A VMA-gáláján, illetve a MET-en is csodásan festett, utóbbin pedig nemcsak a ruhája, hanem a hajviselete is ütős lett. A színésznő akkor ugyan póthajból csináltatott a fodrászával frufrut, ám a legújabb GQ Magazin címlapján már a sajátjával látni.

Sokan tartják bátor húzásnak, hogy derékig érő hajjal vágatott rövid frufrut, viszont a képeket elnézve nem meglepő, hogy csak és kizárólag jó kritikákat kapott eddig a divat legnagyobbjaitól. Egyszerre kelt szexi, mégis fiatalos hatást. A színésznő kicsit a 70-es évek hippi korszakát akarta visszahozni napjaink friss hajtrendjével keverve, hiszen ő maga – és persze párja is – ragaszkodnak a hosszú, ébenfekete hajzuhataghoz.

A végeredmény zseniális, amit a sztárfodrászok 2022 legfelkapottabb trendjei közé jósolnak. Megan a GQ-ban adott interjújában közelgő filmszerepeiről – többek között a Johnny and Clyde című filmről – és persze szerelmi életéről is beszélt.

Forrás: elle.com