Ezzel a ruhával Megan Fox volt az egyik legszexisebb résztvevő a MET-en

2021. 09. 14.

A színésznőnek fellélegezni sem nagyon volt ideje az MTV VMA után, de ő így is elképesztően jelent meg a Metropolitan Múzeum gáláján.

Az 50-es évek kedvelt és híres pin-up girljének és szexszimbólumának, Bettie Pagenek öltözött Megan Fox, pontosabban őt idézte meg lélegzetelállítóan vad és erotikus külsejével, ami mégis finom és elegáns maradt.

Képernyőfotó 2021 09 14 11.02.56
Forrás: Northfoto

A színésznő egy vörös, gyöngyökkel díszített Dundas-ruhát viselt, melyen nagyszerűen és praktikusan voltak elhelyezve a rések és felvágások, hogy épp annyit mutasson a sztár csinos testéből, amennyit szükséges.

A Bettie Page imázshoz hozzátartozik az ikonikus frufru is, amit Andrew Fitzsimons sztárfodrász készített el, s a klasszikus Bettie frizurát modernizálta egy kígyózó fonattal. Fox gyűrűje és fülbevalója is tökéletesen illeszkedett a szetthez, a tűz elemének színeiben pompáztak. Mondhatni, Bettie, mint a főnix madár újra életre kelt a lángokból. Megan tényleg igazi emléket tudott állítani, és ezzel szigorúan követte is a MET-gála idei tematikáját, azaz az amerikai stílus és divat ünneplését.

A színésznő a következőket mondta a gála élő közvetítésén: “Nem félek szexinek lenni. Egy nő, aki intelligens és tudja, hogyan kell fegyverként használni a szépségét… nincs annál veszélyesebb dolog. És ennél hatalmasabb nincs.”

Forrás: elle.com