Őszre ezeket az ütős körömlakk színeket kötelező beszerezned

Még tombolhatunk kicsit a nyári színekkel, de hamarosan át kell térnünk az extravagáns őszi árnyalatokra, amelyek közül már most bemutatunk néhányat!

A köröm egy olyan kiegészítője a női megjelenésnek, mely ugyan apróságnak tűnhet, mégis rengeteget elárul tulajdonosáról.

Koromtrend 2021 1
Forrás: unsplash.com

Megmutathatja aktuális hangulatunkat, tükrözheti állandó személyiségünket, jelet adhat, hogy „szabad-e a pálya”, alkalmazkodhat a trendekhez vagy épp szembe mehet velük. Tehát nagyon is sok mindent kifejezhetünk velük, ha kreatívak és tudatosak vagyunk.

A nyári, vízparthoz passzoló árnyalatokat ősszel fel fogják váltani a vadabb vagy játékosabb színek és színkeverékek, melyeket a bátrak biztosan ki fognak próbálni.

Íme a mi kedvenceink!

A narancs és kék együttese tökéletes átvezetése a nyárnak az őszbe. A babakék a vizet szimbolizálja, a narancs pedig már a hulló faleveleket, az őszi napnyugtát. Két kézfejünkön eltérő hangsúllyal alkalmazzuk!

A méregzöld is egy átvezető szín, mely egyszerre szimbolizálhat minden évszakot, hiszen a pálmák vagy épp az örökzöldek színe, de sejtet egyfajta titokzatosságot is. A borostyánzöldet érdemes minden hajszínnel kombinálni.

A mandarin egyértelműen az ősz trendje lesz, még van benne a napfény erejéből, de már eszünkbe juttatja az őszi leveleket, a halloween-i tököt és persze magát a mandarin gyümölcsöt is.

Kimondottan különleges a bordó, a bordó rózsaszínnel vagy fekete geometriai mintákkal. Egyszerre sugall magabiztosságot, erőt és nőiességet. A vonalak pedig csempészhetnek bele némi játékosságot.

A szürke 50 árnyalata örök. Ősszel azonban az egyszerűbb árnyalatokat részesítsük előnyben, ne használjunk köveket, gyöngyöket a díszítéshez, sokkal inkább francia manikűrt, vagy variáljunk két szürke árnyalatot fehér mintával.

Forrás: harpersbazaar.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Amiről mindenképp beszélni szükséges egy kapcsolatban