Barion Pixel A nyakpántos felső uralja az idei nyári divatot – Vissza 90-es évekbe – Coloré

A nyakpántos felső uralja az idei nyári divatot – Vissza 90-es évekbe

2024. 04. 20.

A nyakpántos felsők minden nyáron előkerülnek, ám ezúttal néhány izgalmas újítással is számolhatunk, melyek változatosabbá és nőiesebbé teszik a kínálatot.

A retró divat új korszakát éljük, ami jóval több annál, mint hogy a megbotránkoztatás jegyében bőrt villantunk: egy sokkal intuitívabb, átgondoltabb megközelítést hirdet, testünk ünneplésének tiszteletére. Ennek szellemében ismét hódít a 90-es években népszerű nyakpántos felső, amely mostanra ellepte az Insta-feedünket, hiszen a hőmérséklet emelkedésével a modellek és influenszerek is egyre szívesebben mutatnak merészebb outfiteket. Ki tudja, talán összeállításunkban te is megtalálod a kedvencedet! Annál is inkább, hiszen a 2024-es tavaszi/nyári divatot akár a testünknek írt szerelmes levélként is értelmezhetjük.

Outfit inspirációk nyakpántos felsővel

A koronavírus-járványnak köszönhetően a 2020-as év egyértelműen a kényelmes, szabadidős viseletek jegyében telt, most azonban végre úgy tűnik, hogy mindenki egyre bátrabb, és nem szívesen takarná el magát ismét tetőtől talpig. A nyakpántos felsőkben többek között az a nagyszerű, hogy egyaránt alkalmasak különféle érzéki és játékos sziluettek létrehozásához. És akkor még nem említettük azt az előnyét, hogy szépen kiemeli a dekoltázst, ezáltal odavonzza a tekintetet.

A nosztalgia ugyancsak szerepet játszik a nyakpántos felső visszatérésében, hiszen a 90-es és 2000-es évek egyik legmeghatározóbb darabjáról beszélünk. A retró népszerűsége nem véletlen, ha az elmúlt évek zűrzavarát vesszük: a tervezők – és a vásárlók – is inkább a múlthoz nyúlnak, mivel a jövő nagyon bizonytalannak, ijesztőnek és kiszámíthatatlannak tűnik. Abban viszont van valami megnyugtató, ha visszatekintünk valami biztosra és ismerősre – mint például a nyakpántos felsőre, amit igencsak változatosan viselhetsz:

Folytatás a következő oldalon!