Pandora stílusodban meséld el nyári történeteidet (x)

Irány felfedezni! Ebben az évszakban a Pandora az új, napsütötte utazások és tengerparti kalandok által inspirált darabjaival a nyár esszenciáját ragadja meg.

A Pandora újdonságai a nyár látnivalóit és hangjait megörökítő, gyűjthető pillanatképeket kínálnak. Engedd, hogy a napsütés öröme hatalmába kerítsen akárhol is vagy, a trópusi gyümölcsök és esőerdő ihlette charmokkal, a tenger és a sivatag szimbólumaival és azokkal a kidolgozott darabokkal, amik megidézik az érzést, amikor az óceán hullámait hallgatod és a pálmafák alatt elterülő partot fedezed fel.

Pandora nyári történeteim

A rajongók különleges szuvenírekként kombinálhatják a charmokat az új, szőtt bőrkarkötőkön vagy a népszerű sterling ezüst charmhordozókon. A vibráló újdonságok mindegyike azért készült, hogy elmesélhesd velük egyedi nyári történetedet, szóval alkosd meg a Paradicsom saját, viselhető verzióját a Pandora stílusodban, minden nap.

#MomentsWithPandora

#MySummerStory

Pandora Nyári Történeteim

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Jessica Chastain ingyen játszotta el Donald Trump nővérét az Armageddon Time-ban