Barion Pixel Amikor még az alapok sem mennek – 8 elrettentő példa a legrosszabb csókolózási technikák közül – Coloré

Amikor még az alapok sem mennek – 8 elrettentő példa a legrosszabb csókolózási technikák közül

2022. 11. 20.

Szexuális érésünkkor a csókolózás az első olyan dolog, amiről bőséggel fantáziálunk. Legszebb álmainkat azonban hamar keresztül tudják húzni az olyan csókkontárok, akik az alapvető követelményekkel sincsenek tisztában, „belőlük” gyűjtöttünk most össze egy csokorravalót.

csókolózás vitán felül a romantikus filmek egyik legikonikusabb pillanata. Ezekben a jelenetekben a női fél (szinte) minden alkalommal kecsesen felemeli a lábát a csók közben (amelyen egy átlagos, magyar fizetésből megfizethetetlen magassarkú topán díszeleg), a férfi átkarolja őt, miközben tűzijáték robban a háttérben… A valóság azonban ritkán ennyire tökéletes: nem evidencia, hogy kivétel nélkül mindenki úgy csókol, mint Ryan Gosling vagy Rachel McAdams a Szerelmük lapjaiban

csókolózás
A szájunk az egyik legérzékenyebb erogén zónánk, ezért nem mindegy, hogyan csókolunk. Kép forrása: Pexels.com

Pedig milyen jó lenne! A száj az egyik legintenzívebb erogén zónánk: rengeteg benne az idegvégződés, így nem csoda, ha érintése kellemes, bizsergő érzést okoz. Az evolúció-kutatók szerint a csókolózás egyfajta mintavételként szolgál a másikról, így egyetlen, rossz érintkezés által könnyedén behajíthatjuk a másikat a „rosszul csókol” skatulyába. Cikkünkben azokból a csók- és embertípusokból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót, akiknek volna még mit javítaniuk a technikájukon annak érdekében, hogy ne ebben a szégyenteljes fiókban végezzék az első randi után. 

1. A fogkefefóbiás

Nyilván nem kell részletekbe menően magyarázni, hogy a csókolózás egyik alapvető kritériuma a megfelelő szájhigiénia: nincs annál sokkolóbb felismerés, amikor rájövünk, hogy az egyébként skatulyából kihúzott, menő kocsival érkező partner mindössze egyetlen dologra költ nehezen: fogkefére és fogkrémre. 

2. A slendrián csókkirály

Valószínűleg sokaknak megmaradt a Szex és New Yorkból az a rész, amikor Charlotte megpróbálja megtanítani pocsékul csókolózó udvarlóját a helyes módszerre: mindezt azután, hogy a férfi kiskutya módjára lenyalta a fél arcát. Bizony, vannak, akik képtelenek a szájra koncentrálni, mi több, mérhetetlen mennyiségű nyállal spékelik meg azt, holott egyetlen randevúnak sem előfeltétele az esernyő. Véssük észbe: fókuszáljunk az ajkakra! 

csókolózás
Örvendetes volna, ha nem esernyővel kellene felkészülnünk a randevúra. Kép forrása: Pexels.com

3. Kolumbusz Kristóf

Míg egyesek a szájon kívül indulnak felfedezésre, addig másik a torok irányába veszik az irányt. Ennek kapcsán gondolkodjunk el a következőn: a csókolózás – mint afféle előjáték – során nem szükséges rögtön leigázni a másikat, próbáljuk meg visszafogott módon feltérképezni partnerünket és igényeit!

4. Az összezárt ajkú varázsló

Minimum varázslónak kellene lenni ahhoz, hogy összezárt ajkakkal kíséreljük meg a csókolózást, de vannak, akik mágia nélkül is ezt az utat választják. Megdöbbentő lehet, de csókolózáskor érdemes kinyitni a szánkat, hogy az ne csak egy furcsa puszira sikeredjen. Higgyük el, bármennyire félénkek vagyunk is, e lépés nélkül nehezen megy a művelet!

5. Csókolózás kígyó módra

Fogadó félként az sem túlzottan szexi, amikor a partner kígyó módjára döfköd az ember szájában a nyelvével. Ugyan meglehet, hogy az illető hüllő volt előző életében, s most ezúton igyekszik visszaidézni ilyesfajta emlékeit, ha tehetjük, inkább hanyagoljuk ezt a módszert, s maradjunk a hagyományos technikáknál!

csókolózás
Ha tehetjük, csókolózás közben ne tegyünk túl nagy felfedező utat partnerünk szájában. Kép forrása: Pexels.com

6. A lepényhal-módi

Ha egy matematikai egyenletről lenne szó, azt mondhatnánk, hogy a lepényhal-módi a kígyó technika reciproka. Akkor illetjük ezzel a kifejezéssel a csókot, amikor a partner nyelve partra vetett „lepényhalként” vergődik a szánkban, magyarul semmit nem tesz odabent, ráhagyja a munka oroszlánrészét a másikra. Nőként valószínűleg nem kell magyarázni, miért rázza ki az embert ettől a hideg: javíthatatlanul lustának tűnik tőle a partnerünk. 

7. A piranha technika

Míg az előző csókolózási metódusnál a partner munkakerülő mivolta verheti ki a biztosítékot, addig a piranha típusú csókkirály – akárcsak a dél-amerikai halak – folyamatosan harapdál, legfőképp az ajkat vagy a nyelvet. Érdemes eszünkbe vésni, hogy a csókolózás nem attól jó, hogy elevenen felfaljuk a másikat: hagyjuk belőle a következő alkalomra is!

8. Rágókát neki!

Kölyökkutyák kapcsán szokták javasolni, hogy vásároljunk nekik egy rágókát a fogak megfelelő fejlődése érdekében. Ennek fényében meglehetősen furcsán veszi ki magát, ha egy felnőtt ember rágókának tekinti a másik száját, s csókolózás közben csámcsogó szájmozdulatokkal fejezi ki az iránta való érzelmeit. Ha tehetjük, hagyjuk meg a rágókat a kutyusoknak, s kezeljük partnerünk száját érzékenyen!

Borítókép forrása: Pexels.com