Barion Pixel A csaj kizsebelt és ellopta a jogsimat, mert “nem hitte el, hány éves vagyok” – a legabszurdabb Tinder-randik – Coloré

A csaj kizsebelt és ellopta a jogsimat, mert “nem hitte el, hány éves vagyok” – a legabszurdabb Tinder-randik

2022. 08. 28.

Nem minden randiból lesz kapcsolat és házasság, de azért nem is mindegyik katasztrofális. Kivéve a most következő sztorikat.

Az online vagy a különböző alkalmazások segítségével történő ismerkedés a 2010-es évek második felétől kezdve terjedt el, amikor megjelent a piacon a Tinder nevű társkereső. A pandémia aztán még tovább növelte a felhasználók számát, hiszen ha nem mozdulhatunk ki otthonról, mi sem könnyebb módja az ismerkedésnek, mint az amúgy is kéznél lévő telefon használata? Sok happy enddel, házassággal végződő párkapcsolati sztorit hallani az elmúlt években, nekem is van ismerősöm, aki egy társkeresőn ismerte meg a párját, akivel néhány évvel később össze is kötötték az életüket. Így aztán nem mondhatjuk, hogy “a Tinder rossz”, és hogy csak negatív dolgok sülhetnek ki a netes randizásból – bár hozzá kell tenni, hogy horrorsztorikból is van bőven. Sajnos rossz tapasztalatból több van egyelőre, mint jóból – vagy csak ez marad meg inkább az emberek fejében – így hát következzenek a legabszurdabb, balul elsült Tinder-randik, újfent a Redditezők jóvoltából. Ezúttal az AskReddit és a Tinder szekcióból szemezgettünk. 

Man,and,woman,being,on,worst,date,ever.,female,being
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Néha csak kellemetlen

Nem az összes randiból lesz kapcsolat, hiszen nem passzolunk össze mindenkivel, aki egy kicsit is szimpatikus. De vannak olyan esetek, amikor egy sikertelen randi kicsit abszurddá fordul és inkább kellemetlen lesz.

“Két órát töltöttem egy sráccal, fél órát beszélt a klarinétjáról. Aztán hosszan beszélt arról a hatéves kapcsolatról, amelyből most lépett ki. Két óra múlva elindultunk, és Emilynek hívott. A nevem nem Emily. A legjobb az egészben, hogy mivel most szakított a barátnőjével, új lakásba költözött. Oda, ahol én lakom.”

“Randin voltam egy sráccal, akit a Tinderen ismertem meg. A randevúnak vége volt, és én nem igazán éreztem a dolgot, és arra készültem, hogy felnőtt módjára elmondjam neki, hogy nem vagyok hajlandó újra találkozni vele, amikor épp csörgött a telefonja. Meghalt a mamája. Én a kocsijában ültem, míg ő egy órát telefonált az anyjával sírva.”

Amikor belép a képbe valaki más

Általában (de nem beszélhetek mindenki nevében) az keres párt, akinek nincsen. A lenti kommentelők viszont belefutottak olyanba, aki ezt a fontos infót elfelejtette megemlíteni nekik.

“Megjelent az exe, hogy egy romantikus gesztussal visszanyerje őt … sikerrel járt.”

A vacsora után átmentünk a lakásába kicsit szórakozni, a szobatársa túl korán ért haza, és rajtakapott minket a nappaliban. Elkezdett kiabálni és szitkozódni, összetörte a tévét és hozzánk vágott egy Koránt.”

Egy csinos orosz lánnyal leveleztem, és minden jól ment addig, amíg nem találkoztunk. Jól éreztük magunkat, de öt perccel később a “pasija” rontott a szobába és zsarolni próbált, hogy fizessek neki ötezer dollárt, vagy beperel, amiért megerőszakoltam a barátnőjét.”

”Néhány napig beszélgettem egy lánnyal, majd reggelit beszéltünk meg, találkoztunk. Megjelent a férje. Rám nézett és azt mondta: Én vagyok a férje, neked ehhez most semmi közöd, de jobb, ha elmész. Közel 190 centi volt és több, mint száz kiló, de amúgy is azt terveztem, hogy lelépek, mert sosem mondta a csaj, hogy házas.”

A higiénia igenis fontos!

Nem kell protokollszakértőnek lenni ahhoz, hogy értékeljük a személyes higiéniát, és hogy odafigyeljünk arra, hogy ápoltan érkezzünk egy randira. Nos, van, amikor az alapvető tisztaság sincs meg, hanem ilyen extrém esetek történnek:

A tenyerébe tüsszentett és a kanapémba törölte. Elment pisilni, nyitva hagyta az ajtót és nem mosta meg a kezét. Mindezek után egyből a hálószobámba sétált, és megkérdezte, hogy akkor jövök vagy sem? Kirúgtam a lakásból. Ez az első randink volt.

Körülbelül egy éve elmentem vacsorázni, és megnézni egy filmet egy lánnyal a Tinderről. A film alatt rendszeresen a nadrágjába dugta a kezét, és elölről-hátulról szagolgatta az ujjait. Nagyon furcsa volt.

A nem az nem

Szeretnénk azt hinni, hogy a konszenzuson alapuló intimitást nem kell megtanítani senkinek – pedig dehogynem. A legtöbbünknek eszébe se jut megcsókolni, vagy akár megérinteni sem azt, aki nem akarja. De nincs ezzel mindenki így.

Egy filmet néztünk nálam, ő szexelni akart, de megmondtam, hogy én most nem igazán szeretnék. Továbbra is erősködött, hogy vetkőzzünk le és meztelenül nézzük meg a film további részét.”

randi
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Odaértem a kocsmába, este hat óra, a lány már részeg. Rámmosolyog, amikor meglát, a foga fekete, mint a szén. (Te jó ég). Úgy gondoltam, hogy normális pasi leszek, maradok egy pohár erejéig, elcsevegünk és aztán hazamegyek. Ülök a sörömmel, beszélgetünk, áthajol egy csókért, én hátrahajolok, hogy elkerüljem, ő a nyakam köré fonja a karját, és erőszakosan megpróbál megcsókolni. Hirtelen felállok, hogy elmeneküljek, ő pedig hirtelen letérdel, és a gyomortartalmával a cipőmet tiszteli meg. Borzalom.

“A srác erőszakosan csókolgatott és agresszíven hozzám dörgölőzött egy félig nyilvános helyen. Nem is szeretem felidézni ezt az emléket. Utólag undorítónak éreztem magam, mert nem tudtam, hogyan utasítsam el. Többször mondtam neki, hogy nem, de nem hagyta abba. Még mindig undorítónak érzem magam, ha csak rágondolok.”

Amikor magyarázni sem kell, olyan para

Hiszem, hogy ha mélyebbre merültem volna az internet bugyraiba, ezeknél félelmetesebb történeteket is találtunk volna, amelyek akár erőszakkal vagy még rosszabbal végződtek. De ne borzoljuk a kedélyeket (majd egy másik cikkben).

Egy bárban volt a randi és tíz perc után odahajolt hozzám a srác, és azt mondta, hogy akár meg is tudna erőszakolni, mert hiszen egy idegennel találkoztam az internetről, és az emberek azt mondanák, hogy megérdemeltem. Természetesen sarkon fordultam és leléptem. Utána folyamatosan hívogatott, először azt mondta, hogy csak viccelt (rohadt vicces, tényleg), aztán egyre erőszakosabbá váltak az üzenetei. A legutolsó arról szólt, hogy verekedésbe keveredett, és átjöhet-e hozzám lábadozni? Letiltottam.

Buenos,aires,,argentina, ,january,15,,2018:,two,cell,phones
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

“Találkoztam egy sráccal, de nem igazán éreztem a “szikrát”. Valamilyen oknál fogva nagyon bejöttem neki, és láthatóan dühös lett a randevú végén, amikor nem csókoltam meg. Ezt követően napi 10-12 üzenetet küldött nekem Tinderen, SMS-en, Snapchaten, és végül talált más közösségi média felületet is. Soha nem mondott vagy tett semmi fenyegetőt, de mindig csak annyit mondott, hogy „hé” – ÚJRA ÉS ÚJRA. Mintha 57. alkalommal majd válaszolni fogok!

Kávés randi. A csaj kizsebelt és ellopta a jogsimat, mert “nem hitte el, hány éves vagyok”. Mondjuk megkérhetett volna, hogy mutassam meg.

“Egy srác 40 perces előadást tartott nekem a Dungeons and Dragons-ról. (Semmi gyűlölködés, csak nem az én érdeklődési köröm). Aztán azzal poénkodott, ami egyáltalán nem vicces, hogy megfojt, és, hogy követ egy másik államba, ahová azon a hétvégén utazni tervezek. Bekamuztam egy csoportos találkozót, és villámgyorsan leléptem.”

”Amikor szóba került a fogyatékosságom, azonnal elkezdett defektesnek hívni, és elkezdte mesélni, hogy nincs jogom az élethez, az erőforrásokat pazarlom, majd vádaskodni kezdett, amikor csak a felét fizettem ki a vacsorának, és nem voltam hajlandó az övét is kifizetni.”