Barion Pixel Ismét sztárparádé érkezik ősszel: itt a House of Gucci előzetese – Coloré

Ismét sztárparádé érkezik ősszel: itt a House of Gucci előzetese

2021. 07. 30.

Ridley Scott rendezésében érkezik a Gucci-alapító unokájáról, a család és a divatház fordulatos történetéről szóló mozi.

Lady Gaga és Adam Driver alakítják majd a híres Gucci házaspárt, Patriziát és Mauriziot az MGM stúdió várva várt alkotásában, és az előzetest elnézve nem lesz hiány krimiből, drámából és ruhakölteményekből sem. A Sara Gay Forden regényén alapuló filmet novembertől nézhetjük majd a mozikban.

Egy kis háttérsztori: 1972-ben Patrizia Reggiani, az olasz előkelőség hozzáment a Gucci-ház alapítójának unokájához, Mauriziohoz. Fényűzés és pompa jellemezte az életüket, született két gyermekük is, azonban nem éltek boldogan, amíg meg nem haltak (legalábbis egyikük). 15 év házasság után ugyanis kiderült, hogy Maurizio megcsalta feleségét egy fiatalabb nővel, ezt állítólag a család orvosa közölte Patriziával. A Fekete Özvegyként elhíresült nő emiatt megölette a divatház fejét egy bérgyilkossal, és ugyan 29 évig ült miatta börtönben, mindvégig kitartott ártatlansága mellett.

A stáblistán a két főszereplő mellett olyan nagy nevek szerepelnek, mint Al Pacino, Jeremy Irons és Jared Leto is – utóbbit ismét extrém módon elmaszkírozták a szerepe kedvéért.

Kíváncsiak vagyunk a filmre több szempontból is – egyrészt persze a történetvezetés és a látványvilág miatt, másrészt azért, mert Guccio Gucci dédunokája nyilatkozata szerint tartanak attól, hogy a készítők átlépnek egy határt családja megjelenítésében, és a film nem lesz más, mint egy hatásvadász krimi.

Borítókép forrása: Youtube