Barion Pixel Gal Gadot viszi a hátán a Netflix augusztusi blockbusterét, de nemcsak vele találkozhatunk a streaming-platformon ebben a hónapban – Oldal 2 – Coloré

Gal Gadot viszi a hátán a Netflix augusztusi blockbusterét, de nemcsak vele találkozhatunk a streaming-platformon ebben a hónapban

2023. 08. 01.

A tomboló hőség ellenére is a képernyők elé szegez minket a Netflix augusztusban: érkezik a Narcos alkotóinak új minisorozata, A gyilkos csodaszer, de Wonder Womannel, azaz Gal Gadottal és a Szürke ötven árnyalata Christianjával, Jamie Dornannel is találkozhatunk a streaming-platform e havi blockbusterében, a Heart of Stone című filmben.

Mechakadétok (Mech Cadets) 1. évad – Egy kis ínyenc a kicsiknek 

  • Megjelenés: augusztus 10. 

Természetesen a gyerekek sem maradnak szórakozás nélkül a nyárutón, hiszen augusztus 10-én érkezik a streaming-platformra a BOOM! Studios és a Polygon Pictures új sci-fi animációs sorozata, a Mechakadétok (Mech Cadets).

Az ötven év múlva, a jövőben játszódó sorozat szomorú felütéssel indul. Amikor egy idegen faj megtámadja a földet, egy fiatal tinédzser, Stanford Yu felteszi az életét arra, hogy pilótává váljon, s ezzel a bolygónk segítségére legyen az idegenekkel vívott csatákban. Érdekesség, hogy a történetet az a Greg Pak írta, aki számos Marvel-képregénnyel örvendeztette meg a rajongókat az elmúlt időszakban, mi több közreműködött a Thor: Ragnarök című film munkálataiban is. 

Heart of Stone – A Netflix augusztusi blockbustere

  • Megjelenés: augusztus 11. 

„Ez egy gondosan megalapozott, nyers akcióthriller” – vallja az egykori Wonder WomanGal Gadot legújabb filmjéről, a Heart of Stone-ról. Való igaz, Rachel Stone karaktere korántsem hasonlít a Jane Austen-lányregények nebánts virágaihoz: Gadot elmondása szerint figurája adrenalinfüggő, egyedül ez élteti. 

„Nagyon fontos volt számomra, hogy Rachel olyan karakter legyen, aki tud harcolni, ugyanakkor tudja használni az agyát, az intuícióját és az érzelmeit is” – magyarázta nemrég a színésznő a Netflixnek. 

„Nemcsak úgy szaladgál és dörögnek a fegyverek: Rachel azt is számításba veszi, hogyan hat az emberekre és helyzetekre. Igyekszem olyan szerepeket választani, amelyek megmutatják, hogy a nők lehetnek szépek és erősek, s ezek egyike sem zárja ki egymást” – véli a show főszereplője, akit a Szürke ötven árnyalatából ismert Jamie Dornan kíséretében láthatunk viszont az augusztus 11-én megjelenő Heart of Stone-ban. Érdekesség, hogy Gadot nemcsak főszereplőként, de producerként is jegyzi a filmet, amelyet Olaszországban, Izlandon, Londonban és Portugáliában forgattak. 

Forrás: WONetflix.com
Borítókép forrása: Getty Images