Barion Pixel Gal Gadottal és Jamie Dornannel indít kémfilm franchise-t a Netflix – Coloré

Gal Gadottal és Jamie Dornannel indít kémfilm franchise-t a Netflix

2023. 06. 21.

A 38 éves izraeli színésznő, Gal Gadot Rachel Stone ügynököt alakítja a Tom Harper brit filmrendező által rendezett filmben.

Gal Gadot alakítja Rachel Stone ügynököt a Netflix közelgő, Heart of Stone című akciófilmjében. A főhősnő egyszerre dolgozik MI6-os ügynökként és tagja a békefenntartó chartának. A kémthrillerben szerepel majd Jamie Dornan is, az első előzetest pedig le is vetítették a Netflix Tudum fesztiválján, ami egy nemzetközi rajongói esemény Brazíliában.

Jamie Dornan
Forrás: Mike Marsland/Getty Images

Tudod, mire szerződtél. Nincsenek barátok, nincsenek kapcsolatok … amit csinálunk, az túl fontos. Amikor a kormányok kudarcot vallanak, csak a Charta marad.

– mondja az előzetesben Stone ügynöknek egy másik ügynök, akit Sophie Okonedo alakít.

Az előzetesből az is kiderül, hogy a rengeteg izgalom és akció mellett a sci-fi vonal is képviselve lesz a történetben, hiszen a charta szíve és agya egy hatalmas és erős mesterséges intelligenciával bíró rendszer, ami képes akár egy boltot is összeroppantani vagy akár egy repülőt lezuhantatni az égből.

A szereplők között ott van még Matthias Schweighöfer, illetve a bolliwood-i sztár, Alia Bhatt, aki Stone ügynök ellenségét, Keya Dhawan-t alakítja. A nő ellopja a charta szívét, a mesterséges intelligenciát, ezzel pedig olyan hatalomra tesz szert, ami rossz kezekben világméretű pusztulást okozhat.

A gyönyörű Gal Gadot producerként is jegyzi a filmet, amelyet Olaszországban, Londonban, Izlandon és Portugáliában forgattak.

Gal Gadot és Jamie Dornan
Forrás: Axelle/Getty Images

A Heart of Stone várhatóan augusztus 11-én debütál a streaming platformon és a tervek szerint több rész is követi majd az elsőt.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Dia Dipasupil/Getty Images, Pascal Le Segretain/Getty Images