Barion Pixel Margot Robbie elárulta, Gal Gadot inspirálta őt és a többi színésznőt a Barbie babák megformálásában – Coloré

Margot Robbie elárulta, Gal Gadot inspirálta őt és a többi színésznőt a Barbie babák megformálásában

2023. 05. 29.

A hamarosan debütáló mozifilmet már mindenki nagyon várja, közben pedig egyre több titok derül ki róla. Legutóbb Margot Robbie szólta el magát.

Margot Robbie, Ryan Gosling, Dua Lipa, Emma Mackey, Kate McKinnon, America Ferrera és még egy tucat ismert sztár lesz látható július közepétől a mozikban, amint életre keltik a Barbie Birodalom szereplőit. Egy valaki azonban nincs köztük, az, aki Margot Robbie szerint maga a megtestesült Barbie energia, a kifinomult stílus és az igazi finom nőiesség, Gal Gadot. Habár Robbie szerette volna, hogy a Wonder Woman sztárja is szerepeljen a filmben, sajnos nem ért rá. Ennek ellenére, ő volt a “minta” a Barbie-k számára.

Margot Robbie
Greg Doherty/Getty Images

Gal Gadot maga a Barbie-energia. Gal Gadot olyan hihetetlenül szép, de mégsem utálod ezért. Mert közben olyan őszinte, közvetlen és olyan lelkesen kedves, hogy az már-már irritáló. De ő pont egy ütemmel még azelőtt van, hogy irritáló lenne.

– nyilatkozta Margot Robbie, aki nemcsak főszereplő, de a film jogainak birtokosa is. Amikor megszerezték a Mattel-től a megfilmesítés jogait, Margot ragaszkodott ahhoz, hogy tisztelve ugyan a 60 éves hagyományokat, de Barbie-t nem mindenki fogja szeretni a filmben sem. El kell fogadni, hogy a világhírű plasztik figurának igenis vannak anti-fanjai is a világon.

Gal Gadot
Dia Dipasupil/Getty Images

Már többször elhangzott a készítők részéről, hogy a Barbie élőszereplős mozi nagyon más lesz, mint, amire az emberek számítanak, és jó pár meglepő dolog várható. Az előzetesek már önmagukban is igazolják ezt, amellett, hogy eszméletlenül viccesek. Biztosra vehető, hogy a film méltó módon támogatja majd a Barbie kultuszt, ugyanakkor kicsit görbe tükröt is állít neki.

Barbie
Forrás: IMDB

Ő egy műanyag baba. Nincsenek szervei. Ha nincsenek szervei, akkor nincsenek szaporítószervei sem. Ha nincsenek szaporítószervei, egyáltalán érezne szexuális vágyat? Nem, nem hiszem, hogy képes lenne rá. Szexualizált játék, pedig soha nem a szexualitást képviselte. Viselhet mini szoknyát, de azért, mert vidám és rózsaszín személyiség, nem pedig azért, mert azt akarta, hogy lásd a fenekét.

– tette hozzá Margot Robbie.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Theo Wargo/Getty Images