Barion Pixel Fekete premier: Margot Robbie, Olivia Wilde és Brad Pitt a Babylon premierjén lélegzetelállítóan mutatott – Coloré

Fekete premier: Margot Robbie, Olivia Wilde és Brad Pitt a Babylon premierjén lélegzetelállítóan mutatott

2022. 12. 18.

A világsztárok – köztük Margot Robbie – Los Angelesben nyitották meg a vörös szőnyeges eseményt, de ezúttal nem akárhogyan öltöztek fel.

A Babylon című film igazi sztárparádéval robban be a mozikba december 23-án. A főszereplők Margot Robbie, Olivia Wilde és Brad Pitt mellett Tobey Maguire, Jean Smart, Samara Weaving, Diego Calva és Max Minghella. A történet az 1920-as évekbe kalauzol el, amikor a némafilmekről áttértek a hangosfilmekre, és dübörögtek a bulik, folyt a kábítószer és az erotika.

A vígjáték elemekkel tarkított filmtörténeti dráma hemzseg a hírességektől, akik meg is jelentek a premieren, de nem a megszokott módon, vagyis tetszőleges ruhákban, hanem szigorú dresscode szerint, ez pedig a Babylon esetén a fekete volt.

Margot Robbie egyedi ruháját nehéz szavakba önteni, felső része kapucniba torkollott, miközben az anyag keresztül ölelte a 32 éves színésznő tökéletes testét, megmutatva hasizmait is. A ruha alja pedig fekete szőrmével fejeződött be. Egy áttetsző, fekete harisnya tette még szemkápráztatóbbá a látványt. A selyemszőke sztár sminkje üde volt, arcszíne ragyogó, fényes ajkaihoz babarózsaszín pír társult, szempillái pedig hatalmasra voltak spirálozva.

Margot Robbie
Forrás: Northfoto

Olivia Wilde szemének sminkje ennél is feltűnőbb volt, erős satírt kapott, ám az arc többi részén számára is visszafogott színt választottak. Ez szintén kontrasztba került a fekete tematikával, ami a színész-rendezőnő megjelenését is különlegessé tette.

Margot Robbie
Forrás: Northfoto

Felül elegáns szmokingkabátot viselt egy hatalmas, fekete virágbrossal. Alatta egy áttetsző, fodrozott, réteges és földig érő tüllruhát viselt, amitől egyszerre volt decens és boszorkányosan szexi. Ezt erősítette fel frizurája is, amely bohókás hullámokban omlott vállára.

Margot Robbie
Forrás: Northfoto

Mindeközben az 58 éves Brad Pitt is odatette magát, fekete selyemszmokingot és fehér inget viselt, nyakkendő nélkül. Pitt és Olivia Wilde kísérő nélkül érkeztek, mivel a Nincs baj, drágám! rendezőnője nemrég szakított Harry Styles-szal.

A Barbie film sztárját, Margot Robbie-t pedig gyönyörű édesanyja, Sarie Kessler támogatta a nagyszabású premieren.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/oltozkodes/margot-robbie-szett/