Ezek a praktikák a 32 éves Margot Robbie hibátlan arcbőrének titkai

2022. 10. 02.

A Barbie film sztárjának, Margot Robbie-nak bőre tényleg makulátlan és ezt nem csak a tökéletes sminknek köszönheti.

A „hibátlan” szó jut eszünkbe, ha az ausztrál szépségre és A-listás színésznőre, Margot Robbie arcára gondolunk. Pedig saját megítélése szerint “arcvonásai durvák” . Tekintve gyönyörű kék ​​szemeit, széles mosolyát és aranyló tincseit, mi ezzel azért vitatkoznánk.

A színésznő számos filmben bizonyította már zseniális és kimagasló tehetségét, nincs feladat, amivel ne bírna el. És még csak 32 esztendős. A színész szakma iránti elhivatottsága mellett nagyon komolyan veszi a bőrápolást is, sokszor megosztja közösségi felületein, hogy milyen termékekre, márkákra esküszik, de sosem a reklámozás a célja, nem mutat be semmit, ami iránt ne lenne valóba elkötelezett.

Margot Robbie az egyszerűségben és a könnyen követhető szabályokban hisz. Szerinte csak így tartható fenn a rutin, hiszen a túl bonyolult dolgokba az emberek belefáradnak, és ez igaz a bőrápolásra is.

Ha sminkról van szó, a mindennapokban csak nagyon minimális sminket használ, de a filmjeit kivéve, ahol a szerepnek megfelelően sminkelik, az eseményeken is inkább a kevesebb több elvét követi.

Bármikor is érjen véget a napja, legyen bármilyen fáradt is, esetleg ittas (ezt ő maga mondta), akkor is, mindig lemossa a sminkjét, és a finom bőrradíros arctisztítást sem hagyja ki. Nem használ túl sok fajta terméket, de azokat mindig. Arctisztításban a Dr. Lancer termékekre esküszik.

A plasztikai beavatkozásoktól szigorúan tartózkodik, de minden más praktikát szívesen kipróbál. Bármerre is utazik, kipróbálja a helyi szépségápolási trendeket, kozmetikai kezeléseket. „A legviccesebb egy hátizsákos kaland volt a Fülöp-szigeteken, amikor a legjobb barátommal, Soph-al kaptuk ezeket a kezeléseket, amikor egy kunyhóban voltunk teljesen agyagba borulva, majd bebugyoláltak banánlevelekbe, aztán lényegében ott hagytak minket három órára.” – mesélte egy interjúban.

Imádja az arc- és szemmaszkokat. Margot Robbie tudja, hogy a bőr előkészítése rendkívül fontos, ezért amikor filmezésre vagy egy nagy eseményre készül, kedvenc sminkesével, Pati Dubroff-fal mindig szánnak időt arra, hogy egy kis bőr-előkészítésben részesüljön az arca. Ilyenkor jöhetnek a legprémiumabb hatóanyagú maszkok.

Hacsak nem a vörös szőnyegen sétál, vagy nem kell gyönyörű ajkait kihangsúlyozni egy munkája során, akkor mindig színezett ajakbalzsamot választ a rúzs helyett.

2023 Barbie Movie Set
Forrás: Northfoto

A pihenést legalább olyan fontosnak tartja a szép bőr eléréséhez, ám bevallja, néha nehezen kapcsol ki, lassan alszik el, mert pörög az agya. Éjszakai praktikái között ezért szerepel a melatonin és a relaxációs zene vagy hangtál meditáció.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto