Barion Pixel Margot Robbie-val érkezik a fekete humorú Amszterdam – Coloré

Margot Robbie-val érkezik a fekete humorú Amszterdam

2022. 07. 09.

A régi idők hangulatát hozza el Margot Robbie és Christian Bale főszereplésével az Amszterdam című krimi-komédia, aminek szereplőgárdája zseniális.

Miközben mindenki epekedve várja Margot Robbie-t a Barbie élőszereplős változatában, addig még egy igazi csemege érkezik a rajongóknak. Ebben a harmincas években játszódó nyomozós-vígjátékban Robbie mellett Christian Bale és John David Washington (Tenet) lesznek a főszereplők, de a mellékszerepekre is a legnagyobb nevek közül castingoltak.

Margot Robbie
Forrás: Northfoto

A filmben jelentős szerep jut Robert De Niro-nak, Chris Rocknak, Anya Taylor-Joy-nak, de színesíti a történetet Zoe Saldana, Taylor Swift, Timothy Olyphant és az Oscar-díjas Rami Malek is.

Ha ez a sok kiváló név nem lenne elég garancia a sikerre, akkor az előzetest látva a humor, az izgalmak és a harmincas évek hangulata nem fog bennünk kétségeket hagyni.

A cselekmény szerint egy különleges trió, három jó barát kalandját követhetjük nyomon, akik Amszterdamba érkezve szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak. Az ügyvéd, az orvos és az ápolónő maguk is gyanúsítottakká válnak, így nem marad más hátra, mint hogy ők nyomozzák ki, mi is történt. Csakhamar meglepettségre lesz okuk, mert az amerikai történelem egyik legnagyobb összeesküvésére bukkannak.

A film 2022 év végén lesz látható a mozikban.

Margot Robbie az elmúlt évek egyik legszebb és legüdébb színfoltja lett a hollywoodi színészvilágnak. Olyan nagyszerű alkotásokban nyújtott rendkívüli alakítást, mint a A Wall Street farkasa, The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag, az Én, Tonya vagy éppen a Botrány című produkciók.

Ez is érdekelhet:

Margot Robbie Barbie filmje

A Margot Robbie főszereplésével készülő Barbie filmet már 2 éve várják tűkön ülve a mozirajongók. A színésznő eddigi zseniális alakításai miatt nincs olyan ember, aki ne fűzne nagy reményeket az élőszereplős Barbie filmhez, amelyben olyan nevek kaptak még helyet, mint Ryan Gosling – aki Kent fogja életre kelteni – illetve Will Ferrell, Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrera és Rhea Perlman. Ha szeretnél többet tudni a készülő alkotásról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com