Barion Pixel Ryan Gosling mint Ken baba? Készül az új Barbie mozi – Coloré

Ryan Gosling mint Ken baba? Készül az új Barbie mozi

2021. 10. 25.

Egy élőszereplős film a Mattel híres babájáról minden képzeletet felülmúl. Egy ilyen projekthez pedig nem választhatnak akárkit főszereplőnek.

A források szerint Ryan Gosling az utolsó tárgyalásokat folytatja, hogy eljátssza az ikonikus Mattel karaktert a Warner Bros. filmjében, amelynek középpontjában a klasszikus babavonal áll.

Befunky Collage 2
Forrás: Northfoto

A filmet Greta Gerwig rendezi, a főszerepet, azaz Barbie-t pedig Margot Robbie játssza. Ken szerepéről már korábban is tárgyaltak Goslinggal, de akkor elfoglaltságaira hivatkozva passzolta a nagy lehetőségeket rejtő projektet.

Most azonban azt állítják közeli források, hogy az aláírás küszöbén van a szerződése, így 2022-ben meg is kezdhetik a forgatásokat. Gerwig rendező korábbi munkáit figyelembe véve biztosan nem lesz unalmas a film, valószínűleg valamilyen újszerű megközelítésben tálalja majd a híres baba történetét.

Margot Robbie a főszerep mellett társproducerként is jegyzi a filmet, cége, a LuckyChap Entertainment zászlaja alatt, illetve férje, Tom Ackerley és Josey McNamara producerek mellett.

A cselekmény részleteit és a megjelenés dátumát még nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: variety.com