Barion Pixel 2023-ban érkezik Margot Robbie Barbie filmje – Íme az első kép – Coloré

2023-ban érkezik Margot Robbie Barbie filmje – Íme az első kép

2022. 04. 27.

A Margot Robbie főszereplésével készülő Barbie filmet már 2 éve várják tűkön ülve a mozirajongók.

Margot Robbie eddigi zseniális alakításai miatt nincs olyan ember, aki ne fűzne nagy reményeket az élőszereplős Barbie filmhez, amelyben olyan nevek kaptak még helyet, mint Ryan Gosling – aki Kent fogja életre kelteni – illetve Will Ferrell, Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrera és Rhea Perlman.

Birds Of Prey World Premiere London
Forrás: Northfoto

A film történetéről nem sokat tudni, ám egy forrás szerint Barbie nem lesz elégedett tökéletes hazájában, ezért úgy dönt, inkább felfedezi a világ többi részét. A produkció előkészületei már javában zajlanak, sőt, év elején az első felvételeket is leforgatták Londonban, így egy percig sem áll fenn annak a veszélye, hogy csúsznak a kitűzött bemutatóval, amely 2023. július 21-én lesz.

A rendezői székben az amerikai független filmek aktuális sztárrendezője, Greta Gerwig ül, aki egy teljesen új megvilágítást és mondanivalót szeretne adni a Mattel ikonikus játékbabájának történetéhez.

Margot Robbie egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, szerinte Barbie szerepe sokkal nagyobb felelősséggel jár, mint ahogy azt sokan gondolják.

„…Ezzel együtt sok izgalmas oldalról meg lehet közelíteni. Amikor az emberek a Barbie-filmről hallanak, azt gondolják: ‘Tudom, milyen lesz ez a film’. De amikor azt hallják, hogy Greta Gerwig írja és rendezi, már úgy állnak hozzá, hogy: ‘Ó, hát, talán mégsem…”

Margot Robbie
Forrás: Northfoto

Az élőszereplős alkotásnak Margot Robbie nemcsak a főszereplője, hanem a producere is Tom Ackerley, Robbie Brenner, valamint David Heyman mellett. A végeredményt pedig alig győzzük kivárni…

Forrás: variety.com