Barion Pixel A Netflix új kémfilmjében minden idők egyik legszexisebb színészpárosát köszönthetjük – Coloré

A Netflix új kémfilmjében minden idők egyik legszexisebb színészpárosát köszönthetjük

2022. 02. 02.

A Netflix Heart of Stone-jához már mindkét főszereplő aláírt, és öröm lesz őket együtt látni a képernyőn.

Mindig megvan az izgalma annak, ha egy férfit és egy nőt látunk valamilyen krimiben, akik egymásnak feszülnek, harcolnak, majd szerelemben teljesedik ki a kapcsolatuk.

Netlfix Kemfilm
Forrás: Northfoto

Gondoljunk csak a Bond-filmekre vagy a Mr. és Mrs. Smith-re. A Netflixre most egy új, izgalmas kémthriller készül Greg Rucka és Allison Schroeder forgatókönyvéből. A főszerepekben pedig korunk két szexszimbóluma, férfiak és nők vágyainak tárgya lesz látható: Gal Gadot és Jamie Dornan.

A kicsit sem szürke színész

Nem csoda, hogy Dornant választották a bombázó Gal mellé, hiszen a színész karrierje most az egekbe tört. Tehetségét számos díjjal jutalmazták tavaly, folyamatosan forgat, illetve hamarosan az HBO Max The Tourist című sorozatában lesz látható.

Az igazi Wonder Woman

Gal Gadot is a csúcson van, hiszen a mozikban épp a Halál a Níluson című híres Agatha Christie adaptációban szerepel, a Netflix pedig szintén szoros együttműködést írt vele alá. A streaming nézői nemrég a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) krimi-vígjátékban csodálhatták meg őt, aminek két folytatását is berendelte a szolgáltató.

Wonder woman
Forrás: Northfoto

A hamarosan debütáló Heart of Stone cselekményéről még nem lehet tudni semmit, nagy titok övezi az előkészületeket, de már most kasszasikerről suttognak, hiszen a projekt jogaiért is elég nagy harc folyt. Egy biztos: ezt a két gyönyörű és tehetséges embert minimum másfél órán keresztül nézni bárkinek kellemes szórakozás lesz.

Forrás: deadline.com