Barion Pixel Peter Dinklage nem titkolta véleményét az új Disney produkcióval kapcsolatban – Coloré

Peter Dinklage nem titkolta véleményét az új Disney produkcióval kapcsolatban

2022. 01. 26.

Peter Dinklage a Trónok harca egykori szereplője nem kímélte a készülő Hófehérke és a hét törpe élőszereplős film készítőit.

Peter Dinklage kicsit sem fogta vissza magát, amikor a minap egy podcast műsorban fejtette ki a véleményét a Disney-ről. A produkciós cég, ugyanis újra neki fut az 1937-es meseklasszikus megfilmesítésének, méghozzá egy teljesen új szereplő gárdával.

Peter Dinklage
Forrás: Northfoto

A stúdió a West Side Story sztárját, Rachel Zeglert választotta ki Hófehérke szerepére, míg a gonosz királynő karakterét a gyönyörű Gal Gadot kelti életre.

Ezzel még nem is lenne baja a Trónok harca sztárjának, ugyanakkor úgy véli, óriási butaságot csinálnak azzal, hogy visszafelé mesélik el a történetet.

„Egyrészt persze progresszívek vagytok, másrészt viszont tesztek egy hátraarcot, mert hét, barlangban élő törpéről meséltek el egy történetet. Hát mi a fenét csináltok? Semmit sem tettem azért, hogy kikerüljünk ebből a skatulyából? Azt hiszem, nem vagyok elég hangos…”

Uk Premiere Of Cyrano London
Forrás: Northfoto

Az eredeti rajzfilm a Grimm testvérek 1812-es meséjén alapszik, bár a történetben szereplő törpék nem barlangban, hanem házban laktak. A sztorit azért is kritizálták, mert a törpéket gyengébb intelligenciával ábrázolja, Hófehérkét pedig gyerekként mutatja be.

A készülő alkotás Marc Webb rendező kezei közül kerül majd ki, amelynek forgatókönyvét Greta Gerwig és Erin Cressida írta.

Forrás: variety.com