Barion Pixel Itt a Trónok harca-spinoff első előzetese! – Coloré

Itt a Trónok harca-spinoff első előzetese!

2021. 10. 05.

Több, mint három éve, sokak szerint összecsapottan ért véget minden idők egyik legjobb fantasy-sorozata. Most jöhet a „kiengesztelés”?

Sokaknál fájó űrt hagyott a Trónok harca utolsó évada és a sorozat befejezése, így csak remélni tudjuk, hátha egy kicsit betölti azt az HBO Max 2022-ben érkező sorozata, a House Of The Dragon. A történet szerint 200 évvel járunk a Vastrón bukása előtt, amikor a Targaryen-ház uralkodik Westeroson. A Ki vagy, Doki? és a Korona című sorozatokból ismert Matt Smith alakítja majd Daemon Targaryent, és szerepet kapott még a produkcióban Olivia Cooke, Paddy Considine, Rhys Ifans, Emma D’Arcy és Steve Toussaint is.

Nem az álmok tettek minket uralkodókká. Hanem a sárkányok.” – hangzik el a teaserben, és már ebből a pár percből is látható, hogy a House Of The Dragon minőségben és monumentalitásban is követni szeretné az anyasorozatot. A rendezői széket Martin and Ryan Condal (Colony, Hercules) foglalták el, a zenéért pedig az a Ramin Djawadi felelt, akinek a Trónok harca és a Westworld ikonikus dallamait köszönhettük.

Borítókép forrása: Northfoto