Barion Pixel 20 éves latin szépség lesz az élőszereplős Hófehérke főszereplője – Coloré

20 éves latin szépség lesz az élőszereplős Hófehérke főszereplője

2021. 06. 23.

Az elmúlt évek sikeresebbnél sikeresebb élőszereplős Disney produkciói után most a Hófehérkén a sor.

Ma lett hivatalos, hogy az egyik legnépszerűbb Disney mese is élőszereplős filmet kap, amelynek már a főszereplője is megvan.

Snow White And The Seven Dwarfs
Forrás: northfoto.com

A tapasztalt sztárok helyett egy igencsak friss, ám annál érdekesebb és tehetségesebb latin-amerikai színésznőre esett a készítők választása. Ő pedig nem más, mint az új West Side Story filmadaptációjának főszereplője, Rachel Zegler.

A mindössze 20 éves fiatal lány nemcsak munkamoráljával, hanem énekhangjával is lenyűgözte a rendezőt, Marc Webbet (A csodálatos Pókember, A tehetség, 500 nap nyár). Az még nem derült ki, hogy az alkotás teljesen vagy csak részlegesen fogja-e visszaadni az eredeti történetet, mindenesetre a hét törpe biztosan feltűnik majd a filmben, a főhős, vagyis Hófehérke karaktere pedig kap egy kis csavart.

Az élőszereplős változatot már 2016 óta tervezi a Disney, amelynek a zenéjét sem akárki fogja szerezni: Benj Pasek és Justin Pault dallamait fogjuk hallani a várva várt filmben, akiknek a nevéhez olyan alkotások zenéi köthetőek, mint a La La Land vagy A legnagyobb showman.

A klasszikus mese egyébként 1937-ben debütált, és többször is megfilmesítésre került. Ilyen volt a Tükröm Tükröm és a sötétebb témájú Hófehér és a vadász című alkotások, ám egyik sem adta vissza az eredeti rajzfilm hangulatát.

Forrás: deadline.com