Barion Pixel Eredeti szereplőkkel jön a Hókusz Pókusz 2. – Bette Midler beszólása mindent vitt – Coloré

Eredeti szereplőkkel jön a Hókusz Pókusz 2. – Bette Midler beszólása mindent vitt

2021. 05. 21.

Hivatalosan is bejelentették, hogy érkezik a 90-es évek egyik kedvenc halloweeni filmjének második része.

Ma hivatalosan is megerősítették azt az eddig csak kósza hírt, hogy bizony-bizony, érkezik a 1993-as Hókusz Pókusz második része.

'hocus Pocus' By Kenny Ortega, Usa, 1982.
Forrás: northfoto.com

A zseniális halloweeni vígjáték 28 évvel ezelőtt óriási siker volt, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy minden évben ott van a legjobb alkotások között, amelyeket halloween alkalmából előveszünk.

Már több pletyka is szárnya kelt ősszel, hogy lehetséges egy második rész, de ez egészen idáig nem volt biztos. A készülő produkcióban az eredeti szereplők is visszatérnek, így Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy újra magára ölti az ismerős boszorkányjelmezt.

És, hogy mégis miről fog szólni a történet? Nos, állítólag a Sanderson nővéreket véletlenül megidézi három fiatal nő, akiknek mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy megakadályozzák a gonosz banyákat abban, hogy újabb pusztítást végezzenek a világban.

Az alkotás 2022-re várható, mégpedig a Disney+ csatornáján, amit a három színésznő is tűkön ülve vár. Bette Midler konkrétan olyan zseniális kommentet fűzött a hírhez, hogy még mi sem bírtuk ki nevetés nélkül:

„Nővérek! Már 300 éve volt… De visszatértünk!”

Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik három fiatal sztárral fog bővülni a színészgárda!

Forrás: variety.com
0 /eletmod/sztarok/eredeti-szereplokkel-jon-a-hokusz-pokusz-2-bette-midler-beszolasa-mindent-vitt/