Barion Pixel Ezeket a filmeket és sorozatokat nézzük áprilisban: körülnéztünk a streaming szolgáltatók háza táján – Coloré

Ezeket a filmeket és sorozatokat nézzük áprilisban: körülnéztünk a streaming szolgáltatók háza táján

2024. 03. 14.

Pihenni sokféleképp lehet, de sokan kedvelik azt a módját, hogy bekucorodnak a televízió elé és ha tehetik, egész napjukat ott töltik. Persze csak akkor, ha valami lebilincselőt találnak. Nos, hogy mindez célzottabban működhessen, hozunk 5 filmet, sorozatot, amely a kanapéra ragaszt(hat) áprilisban.

Lett egy kis szabadidőd és úgy érzed, hogy a legjobb az lenne, ha ki sem mozdulnál otthonról, hogy végre igazán kipihenhesd magad? Ha az agyadat, a képzeletedet és az érzéseidet mégiscsak szeretnéd mozgósítani ez idő alatt, akkor hozunk néhány áprilisi streamer-finomságot, hogy csemegézni tudj a tévé előtt.

Április streaming
Kép forrása: Pexels

5 „ragasztós” film vagy sorozat, amit áprilisban ledarálhatsz

1. A Skyshowtime kínálata közt szemezgetve igazán ígéretesnek tűnik a kizárólag ennél a steaming szolgáltatónál látható Szexy dög (Sexy Beast) című 8 részes sorozat. Az első évad első 4 része március 5-től látható, az 5-8. rész április 25-től érhető el. Hogy mit is? A kilencvenes évek Londonjába repít el a sorozat, ami ét férfiről szól, akik barátok és együtt dolgoznak…mondhatjuk így is, hiszen tolvajok! Az egyik jóbarát fejét elcsavarja egy pornószínésznő és kapcsolatuk akár idilli is lehetne, ha a nő nem vágyna többre és nem lépne be a képbe egy híres gengszter is.

2. Ugyancsak kizárólag a Skyshowtime kínálatában található meg a 8 részes, Egy úr Moszkvában (A Gentleman in Moscow) című széria Ewan McGregor főszereplésével. Alexander Rosztov gróf ugyan megmenekül az orosz forradalom idején, de ennek az az ára, hogy egy igazán fényűző hotel padlásterén kell meghúznia magát. Nemcsak néhány hétről, hónapról van szó! Valóban átvészeli a kritikus időszakot ebben a beszűkült környezetben, ugyanakkor új kapuk nyílnak meg előtte a hotel falain belül. Az első 3 részt április 18-tól láthatod, a továbbiakat pedig heti rendszerességgel.

3. A Grace klinika (Grace’s Anatomy) eddig már 19 évadával ültette a rajongóit a tévé elé és március 28-tól a Disney+ felületén a 20. évadnak is nekiülhetnek. Azaz továbbra is nyomon követhetjük a kórházi csapat munkáját és megpróbáltatásait, nem beszélve a főhősök magánéleti drámáiról.

4. A Netflix új filmjei között keresgélve rátaláltunk a március végén, azaz március 29-én megjelenő A gyönyörű játék (The Beautiful Game) című filmre. Az alkotás a foci világába vezet be, csakhogy ezúttal a csapatok hajléktalanokból verődnek össze, sőt világbajnokságra készülnek. Így utazik Rómába az angol focicsapat is és az egyik tehetséges játékosuk érzelmi és sportbéli kálváriáján keresztül lehetünk szemtanúi a megható történetnek. A filmben feltűnik Colin Farrell a Homeless World Cup, azaz a Hajléktalan világbajnokság nagyköveteként és az Igazából szerelem vagány rockzenésze, Bill Nighy-t is.

5. Március 29-től látható a Disney+-on a Lázadó Nell (Renegade Nell), amely egy gyilkosággal vádolt férfinek és testvéreinek zűrös történetéről szól. A főszereplő, Nell Jackson csak később jön rá, hogy miért is kerül pácba: a sorsnak ugyanis komoly terve van vele.

Nyitókép forrása: Pexels