Barion Pixel Őrület: az 52 éves Ewan McGregor elárulta, miért van jelenleg bajusza – Coloré

Őrület: az 52 éves Ewan McGregor elárulta, miért van jelenleg bajusza

2023. 07. 10.

Ewan McGregort nem igazán lehetett még látni ilyen fizimiskával, de mint mindennek, ennek is megvan a jó oka.

Az 52 éves Ewan McGregort sokféleképp láthattuk már, hiszen megannyi híres karaktert eljátszott, gondoljunk csak Obi-Wan Kenobira, az Álomdoktorra vagy épp a Pokolba a szerelemmel-re. De csak bajusszal (borosta és szakáll nélkül) még talán soha nem volt szerencsénk megcsodálni őt, ezidáig.

A You Sing Loud, I Sing Louder sztárja az 57. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál sajtótájékoztatóján nyilatkozott arról, mire is a szembetűnő változás. Ewan Moszkvában forgatta a Paramount+ csatorna Egy úriember Moszkvában című minisorozatát, amelynek egyben producere is.

Ewan McGregor
Forrás: Jeff Spicer/Getty Images

Ez az én későbbi, kisebb bajuszom már. Az elején [a karakteremnek] van egy nagy, szörnyű göndör, kackiás bajsza. Most már a jobb verziót látjátok.

– viccelődött a sztár, aki Die Graf Alexander Roskov megformálója a regényből adaptált sorozatban.

Ewan McGregornak nem ez az egyetlen különleges projektje, ugyanis nemrég lányával forgathatott együtt. Ő és Clara Mathilde McGregor a főszereplői a You Sing Loud, I Sing Louder apa-lánya drámának. A filmet Emma Westenberg rendezte, akinek ez az első nagyjátékfilmje. A történet szerint egy apa a kórházból kihozza, majd titokban elvonóra viszi a tőle elhidegült lányát, miután drog túladagoláson kapta. Egyértelművé vált, hogy örökölte tőle a függőségi problémáit, így most könnyíteni akar a lelkén azzal, hogy a lányát, ha akarata ellenére is, de megmenti. A férfi ekkor már máshol alapított új családot, tehát cseppet sem zökkenőmentes a közös “utazás”.

Clara tapasztalataiból és az én tapasztalataimból született meg a hatás, és nagyon büszke vagyok rá, hogy képes volt átvenni, átérezni ezt a fájdalmas élményt, és művészetté változtatta. Lenyűgözött és nagyon meghatott a forgatókönyve. Örülök, hogy én játszhattam el vele. Ennek ellenére a film szereplői nem mi vagyunk, és kitalált a történet, nem egy megtörtént esemény, de mégis valahol a tapasztalatainkon alapul. Csodálatos élmény volt együtt csinálni, és egyszerűen csodálatos volt ezt az időt együtt tölteni.

– mesélte Ewan McGregor a lányával közös projektről.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Jeff Spicer/Getty Images