Ewan McGregor Jedi mesterként tér vissza a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozatának előzetesében

A Disney+ végre bepillantást enged a Star Wars-rajongóknak a kultikus franchise legújabb sorozatába, amely május 25-én debütál Ewan McGregor főszereplésével.

A hat epizódból álló limitált sorozat a Disney+-on lesz látható, és végre itt az első trailer, Ewan McGregorral, aki ismét a Jedi mester bőrébe bújik. Amint az előzetesben látható, Obi-Wan messziről figyelte a fiatal Luke Skywalkert az első Star Wars-filmet megelőző évtizedben.

Evan McGregor
Forrás: Northfoto

„A harc befejeződött. Vesztettünk.” – mondja Kenobi a videóban, utalva a Sithek bosszújában történt Jedi mészárlás eseményeire. A történet időben, ugyanis a Sithek bosszúja és az Egy új remény között játszódik.

Az Obi-Wan Kenobi szériában Ewan McGregor mellett Hayden Christensen is szerepel majd Darth Vaderként, de ő egyelőre nem kapott helyet a kedvcsinálóban, a trailerben viszont egy sereg új gonosz látható, köztük Moses Ingram inkvizítor.

A Star Wars univerzumába visszatér Joel Edgerton és Bonnie Piesse is, akik rövid ideig Owent és Beru Larst – Skywalker nagybátyját és nagynénjét – alakították a Sithek bosszújában. Csatlakozik hozzájuk Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell és Benny Safdie is.

Az új produkciót május 25-én – a Star Wars megjelenésének 45. évfordulóján – mutatják be a streaming szolgáltató oldalán.

Forrás: variety.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Krasznahorkai László és Bödőcs Tibor nyerték idén a Libri irodalmi díjakat