Barion Pixel Egy streaming szolgáltató jó, a több még jobb – Coloré

Egy streaming szolgáltató jó, a több még jobb

2023. 09. 28.

A streaming szolgáltatások közül legismertebb a Netflix, az HBO Max és sokunk rajong azért, amit kínálnak nekünk. Most egyesült az erejük.

A Netflix, az HBO Max, a Disney és még sok más szolgáltató olyan kereskedelmi szövetséget kötött, amely ennek az iparágnak előnyére válhat. A Streaming Innovation Allience néven működő szövetség vezető tanácsadója Fred Upton, egykori republikánus képviselő, valamint Mignon Clyburn a Federal Communications Commission korábbi elnöke. Charles Rivkin, a Motion Picture Association elnöke pedig abban játszik szerepet, hogy a feleket összehozza.

A streamelés nagy értéket, hatalmas programozási lehetőségeket és példátlan lehetőségeket kínál a fogyasztók számára.

– véli Rivkin.

Egyesült a streaming szolgálatók ereje

A streaming szolgáltatók új korszakot nyitottak, hiszen olyan rekordtempóban növekszik a különböző történetek száma, amelyek ráadásul képesek eljutni olyanok számára is, akiknek más formában esélyük sem lenne ilyen tartalmak megnézésére.

Streaming szolgáltatók
Szövetségre léptek a streaming szolgáltatók / Kép forrása: simpson33 / Getty Images

Az innovatív szolgáltatások egyre nagyobb térnyerése olyan amerikai sikertörténet, amelyet nemcsak ünnepelni kell, de motiválni is. A nézők, az előfizetők még soha nem kaptak ennyi szórakozást a pénzükért. A szövetség pedig abban látja dolgát, hogy minden olyan tevékenységet megakadályozzon, amely ezt a fejlődést visszafordítaná, megakadályozná.

Nyitókép forrása: AntonioGuillem / Getty Images