Barion Pixel 15 éves a High School Musical – hol vannak most a szereplők? – Coloré

15 éves a High School Musical – hol vannak most a szereplők?

2021. 01. 24.

Ugye ti is emlékeztek, mekkora őrület övezte a kétezres évek közepén a High School Musical (itthon Szerelmes hangjegyek) filmeket? Az első épp 15 éve jelent meg, mi pedig megnéztük, hol tartanak az egykori szereplők.

hsm
Forrás: YouTube

Troy Bolton – Zac Efron

A lányszívek elrablóját, a menő kosarast, aki nehezen tudott dönteni a sportkarrier és az éneklés – na meg szerelme – között, Zac Efron alakította. A HSM-filmek után talán ő lett az egyik legismertebb, hiszen játszott a Hajlakkban, Robert DeNiro oldalán a Nagyfater elszabadulban, a Rossz szomszédságban, és egy felfuvalkodott izompacsirtát alakított Dwayne Johnson társaságában a Baywatch 2017-es rebootjában. Később kicsit megkomolyodott, hiszen láthattuk a sorozatgyilkos Ted Bundy szerepében az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány c. filmben, és tavaly jelent meg a Netflixen a Zac Efronnal a világ körül nevet viselő dokumentumfilm, ami a fenntarthatóságot és a természetközeliséget helyezte középpontjába.

Gabriella Montez – Vanessa Hudgens

A női főszereplőt alakító Vanessa a filmsorozat után énekesi karrierjét is tovább ápolta, aláírt a Hollywood Records-szal. A vásznon láthattuk a Machete gyilkolban, a Dermesztő rémületben, az Álommelóban, és két folytatást is leforgatott a Karácsonyi cserebere című, „A két Lotti”-hoz hasonló filmjéhez.

Sharpay Evans – Ashley Tisdale

Jó barátnőjéhez, Vanessához hasonlóan ő is a Disney-csatorna sorozataiban kezdte karrierjét, míg meg nem kapta a kiállhatatlan Sharpay szerepét a Szerelmes hangjegyekben – pedig eredetileg a főszereplő Gabriella karakterének eljátszására jelentkezett. Ő is inkább zenei karrierbe kezdett, illetve gyakran hallani szinkronhangként rajzfilmekben. Tavaly ősszel jelentette be, hogy első gyermekét várja.

Ryan Evans – Lucas Grabeel

A Sharpay testvérét alakító Lucas manapság főleg a hangját kölcsönzi különböző sorozatok karaktereinek, így hallhatták az amerikai nézők a Family Guy-ban, a Netflixes Pinky Malinky-ben, a Szilaj, a szabadon száguldó-sorozatban. Mellékszereplő volt az új Kisasszonyokban és ő alakította az Elcserélt lányok c. sorozat Toby-ját.