Perei Dóra cikkei

Így előzd meg a száraz korpa kialakulását a hideg hónapokban

Perei Dóra - 2021.10.22

A legtöbbeknél ősszel és télen, vagyis az idő hidegre fordultával jelentkezik a száraz korpa, amiért többnyire a fejbőr kiszáradása felel. Mivel a tünetek mögött számos ok állhat, nem mindegy, hogyan kezeljük a problémát. Tudatosabb hajápolással ugyan csökkenthető a viszketés, ugyanakkor nem árt kideríteni, hogy mi okozza a korpásodást.

Nem gondolnád, de ezt az 5 dolgot bátran a mosógépbe dobhatod

Perei Dóra - 2021.10.22

Legtöbbünk számára a mosás csupán egy jól begyakorolt rutin, amit nap mint nap ismételünk. Csakhogy időnként érdemes újragondolni bevált szokásainkat, mert könnyen kiderülhet, hogy számos olyan dolog van a lakásban, amit szintén berakhatunk a gépbe megfelelő előkészítéssel, így megúszhatjuk a kézzel áztatást és tisztítást.

Megkétszereződött a szakadék férfiak és nők között 2021-ben

Perei Dóra - 2021.10.20

Mind a férfiak, mind pedig a nők sokkal erősebben érezték a kiégést 2021-ben, mint a tavalyi évben. A jelenség hátterében az állhat, hogy továbbra sincs vége a járványügyi helyzetnek, sokak számára veszélyesnek tűnik bejárni a munkahelyre, valamint hiányzik a segítség a gyermekek gondozása körül. Mindezen tényezők miatt rengetegen váltak munkanélkülivé az elmúlt két évben.

Tényleg hatásos gyógymód a maszturbálás a menstruációs görcsökre?

Perei Dóra - 2021.10.19

A Womanizer nevű, menstruációs kelyheket gyártó és forgalmazó cég munkatársai felmérést készítettek a nők menstruáció alatti maszturbálási szokásairól. A kutatás a maga 342 résztvevőjével ugyan nem tekinthető reprezentatívnak, a válaszok mégis sokatmondóak.

Tényleg leégetik a kémiai hámlasztók az arc felső rétegét?

Perei Dóra - 2021.10.18

A hámlasztás a bőrápolás fontos része, már amennyiben friss, puha és ragyogó arcbőrt szeretnél. És ugyan miért ne szeretnél, amikor ezáltal eltávolíthatod az elhalt bőrsejtjeidet és a pattanások, mitesszerek ellen is felveheted a harcot.

Perei Dóra további cikkei