Barion Pixel Az 56 éves Cindy Crawford szépségrutinja szinte nem kerül semmibe – Coloré

Az 56 éves Cindy Crawford szépségrutinja szinte nem kerül semmibe

2022. 07. 09.

Cindy Crawford szépségrutinját bárki kipróbálhatja, ráadásul az egész tíz percet sem vesz igénybe.

Az 56 éves szupermodellt már számtalanszor láthattuk lenyűgöző outfitekben – vagy éppen az edzőteremben – pózolni, illetve idén azt is megtudtuk, hogy lányával Kaia Gerberrel sokszor viselnek egyforma ruhát, hogy még inkább kihangsúlyozzák a köztük lévő hasonlóságot.

Cindy Crawford szépségrutinja

Kortalan szépségének titkára bizonyára rengetegen kíváncsiak, amit a Vouge magazin jóvoltából most mi is megismerhetünk. Az egészben az a legnagyszerűbb, hogy bár Cindy Crawford szépségrutinja tíz percig sem tart, a végeredmény mégis szemmel látható, trükkjeit és módszereit pedig bárki kipróbálhatja.

A szupermodell egy alapos arcmosással indítja a napot, majd ezt követően egy dinnyekivonatot tartalmazó szérummal ápolja bőrét. (A dinnye növeli az epidermisz szilárdságát és rugalmasságát, miközben fokozza a bőr természetes önvédelmi mechanizmusait a jövőbeni környezeti károkkal szemben. Letisztult, egyenletes tónust biztosít, jelentősen csökkenti az idő múlásának jeleit, halványítja a napsugárzás okozta foltokat.)

Ezt követi a szemránckrém, amit elmondása szerint reggel és este is alkalmaz, illetve egy apró trükköt is elárult, amit egy sminkmestertől tanult: a krémet jégkockákba mártott hűsítő gömbökkel masszírozza a bőrébe, ami felfelé húzásával serkenti a bőr feszességét, lefelé mozgatva pedig a nyirokelvezetést. A szemránckrém után – de még szintén a bőr előkészítéseként – SPF 30 faktoros fényvédővel ellátott nappali krémmel kényezteti arcbőrét.

Cindy Crawford szépségrutinjának következő szereplője egy stifttel ellátott folyékony alapozó, amit alapozóecset segítségével dolgoz a bőrébe. Ezt követi egy C-vitaminos korrektor a szemek alá. A szupermodell ezen a ponton megemlíti Kevyn Aucoin sminkmestert, pontosabban azt, hogy mennyit tanult tőle karrierjének kezdetén arról, mire képes még akár egy leheletnyi smink is, ha időt szánunk az elkészítésére.

Daily Instagram Posts
Cindy Crawford szépségrutinja egyszerű, a szupermodell bőre mégis szemmel láthatóan meghálálja a törődést (Kép forrása: Northfoto)

Visszatérve Cindy Crawford szépségrutinjára, a hiperpigmentáció nyomait egy árnyalattal sötétebb stiftes korrektorral tünteti el. Ahogy fogalmaz, alapjáraton nem szívesen visel púdert, ha a munkája mégis megköveteli, akkor a Chanel púderre esküszik, ami amellett, hogy szabad légzést biztosít a bőrnek, fényvédővel is ellátott.

Következő lépésben átfésüli a szemöldökét és szemöldökceruzával kitölti az apróbb hézagokat. A szemhéjára – a szemöldökéhez színben passzoló – halványbarna szemhéjpúder kerül, szempillaspirállal pedig csak a felső szempilláit emeli ki, mondván az alsó szempillái túl hosszúak, emiatt ledobnák a festéket.

Cindy Crawford azt is elárulja a videóban, hogy a kor előrehaladtával egyre ritkábban sminkeli magát, a bőrápolásra azonban annál nagyobb figyelmet fordít. Pirosítónak krémes állagú terméket használ, mert ahogy fogalmaz, ahogy öregszik, úgy egyre inkább a krémes állagú termékeket preferálja. Végezetül az ajkait babarózsaszín árnyalatú szájfénnyel varázsolja természetessé.

Andie MacDowell az Eufória sorozat ihlette sminkben kápráztatta el a nagyközönséget

Andie MacDowell is tiszteletét tette a 75. Cannes-i Filmfesztiválon, ráadásul a fiatalokat megszégyenítő lendülettel és energiákkal tündökölt a vörös szőnyegen. Cikkünkben megcsodálhatod különleges sminkjét.

Borítókép forrása: Northfoto