Barion Pixel Ki gondolná, hogy ez Cindy Crawford 5 legféltettebb wellness-titka? – Coloré

Ki gondolná, hogy ez Cindy Crawford 5 legféltettebb wellness-titka?

2022. 12. 15.

Az 56 éves szupermodell, Cindy Crawford a mai napig az egyik legismertebb és legkeresettebb személy a szépségiparban, ráadásul nők millió tartják hitelesnek. Ez pedig nem véletlen, a sztár természetes módon bizonyított az évek során.

Szupermodell, színésznő, reklámarc, két gyermek anyukája és üzletasszony: Cindy Crawford a két lábon járó sikeres nő, és emellett mindenki kedveli, mert természetes bája, szépsége, kedvessége és magabiztossága belülről fakad. Persze neki is kell tennie néhány dolgot, hogy megtartsa ezt a külső-belső harmóniát, és titkait szerencsére időnként kifecsegi a rajongók számára.

A gyönyörű Cindy Crawford azonban nem csodaszereket vagy csodamódszereket, esetleg méregdrága kozmetikai termékeket oszt meg a nagyközönséggel, hanem azt a filozófiát és mindennapi rutint, amit bárki alkalmazhat.

Lássuk, mi ez az öt fontos dolog!

Változatos mozgásformákat alkalmazzunk!

Túrázás, kardió, guggolás: legyen változatos a repertoár és ne ragaszkodjunk egy sporthoz.

Nagyon szeretem a jógát és a kocogást, de az old-school technikák jobban beváltak, mint amilyeneket Radu személyi edzőm tanított, akivel videóimat készítettem. Hetente háromszor jön a fitnesz edzőm, aki fekvőtámaszokkal, guggolásokkal, súlyzós gyakorlatokkal és lépegetéssel formálja át az egész testem. Mostanában igyekszem növelni az edzésintenzitást kardióval és HIIT-vel. Hétvégéken kirándulunk a hegyekben és kerékpározunk.

Cindy Crawford
Forrás: Northfoto

A hajra figyeljünk sportolás közben is.

Kondicionáljuk a hajat éjszakára és edzés közben is.

Igyekszem a szépségrituálékat is beépíteni az edzéseimbe. Például, ha tudom, hogy közvetlenül edzés után hajat fogok mosni, felteszek előtte egy jó erős pakolást. Időt és energiát spórolhatunk, ha kreatívak vagyunk. Felfedeztem, hogy ha magas, laza kontyba alszom, a hajam puha marad, és a reggeli szép hullámok is meglesznek. Ne használjunk hajkötőket, gumit, ami megtöri.

Pihenés meditációval és szaunával.

Cindy-ék házában infraszauna működik, általában 30 percet lazít benne egy jó könyv társaságában, plusz közös családi meditációt is szoktak tartani.

Napfényvédelem mindenkor.

A szupermodell bőre könnyen barnul, mégis nagyon ügyel arra, hogy ne égjen le. A strandon pedig kötelező kellék számára a kalap vagy a kendő. A kozmetikumok közül nappalra mindig SPF védelemmel gazdagítottat választ.

Cindy Crawford
Forrás: Northfoto

Kezdjük a napot egy vitaminokban gazdag smoothie-val!

Mielőtt elkezdeném a napomat, mindig iszok egy házi turmixot, amit spenótból, mandulatejből, egy fél banánból készítek, felturbózom fehérjeporral, nyers kakaóval és friss mentával.

– mesélte Cindy Crawford a Vouge-nak.

Forrás: cosmopolitan.com

Borítókép forrása: Northfoto