Andie MacDowell az Eufória sorozat ihlette sminkben kápráztatta el a nagyközönséget

Andie MacDowell is tiszteletét tette a 75. Cannes-i Filmfesztiválon, ráadásul a fiatalokat megszégyenítő lendülettel és energiákkal tündökölt a vörös szőnyegen.

Andie MacDowell a filmfesztivál záróünnepségén jelent meg a szemkápráztató smaragdzöld estélyi ruhában, melyhez igazán különleges sminket választott.

Andie MacDowell
Forrás: Northfoto

A szakértők szerint minden bizonnyal a nagy sikerű Euphoria sorozat által ismét divatba hozott trendet követte MacDowell is, amikor a ruhájához passzoló köves sminket rakatott fel.

A Négy esküvő, egy temetés sztárja, Andie MacDowell – ujjatlan ruhája csodás szabásának köszönhetően jól látszik, hogy – 64 évesen is pompás alakkal rendelkezik. Őszes tincseit sem rejtegeti már évek óta, nem hajlandó festetni a haját, így a deres loknik most is bohókásan omlottak a vállára.

A hosszú ruha bizonyos pillanatokban láttatni engedte a Andie MacDowell lábfejét, aki magassarkú szandált viselt, és fekete pedikűrrel és manikűrrel hangsúlyozta még inkább az Eufória sorozatból is ismert hatást.

Sminkje a kövecskéket leszámítva kifejezetten naturális volt, és az ékszereket sem vitte túlzásba, mindössze egy szolid arany karkötőt viselt, illetve egy arany gyűrűt.

Andie MacDowell egyébként a 90-es években volt a legnépszerűbb, de az első szerepét már 1984-ben megkapta a Tarsan legendája című alkotásban. Olyan nagysikerű filmekben szeretett bele a nagyközönség, mint a Hudson Hawk – Egy mestertolvaj aranyat ér, az Idétlen időkig, A múzsa csókja vagy éppen a 2019-ben bemutatott horror-vígjáték, az Aki bújt.

A színésznőnek három gyermeke született, akik közül Margaret Qualley szintén a színész szakmát választotta hivatásául. Sőt, napjaink egyik legígéretesebb sztárjainak egyike.

Margaret Qualley
Forrás: Northfoto
Forrás: dailymail.com

Ez is érdekelhet:

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez elbűvölő ruhában lépett a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegére, így joggal nem volt ember, aki ne csodálta volna meg a tökéletes választást és persze a modell gyönyörű alakját. A modell az Elvis című filmdráma premierjére érkezett, amelyre már hetek óta kíváncsi volt. A bemutató után pedig az alkotás főszereplőjének, Austin Butlernek is gratulált zseniális alakításához. Ha szeretnéd tudni, milyen csodaszép darabban jelent meg az eseményen, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A legvonzóbb csillagjegyek az asztrológia szerint rangsorolva