Barion Pixel Georgina Rodriguez a 75. Cannes-i Filmfesztivál egyik legszebbje volt glitteres ruhájában – Coloré

Georgina Rodriguez a 75. Cannes-i Filmfesztivál egyik legszebbje volt glitteres ruhájában

2022. 05. 26.

Georgina Rodriguez elbűvölő ruhában lépett a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegére, így joggal nem volt ember, aki ne csodálta volna meg a tökéletes választást és persze a modell gyönyörű alakját.

Georgina Rodriguez néhány hónapja szülte meg ikreit, akik közül csak a kislány élte túl, így a gyász és a veszteség érzése még mindig ott van a szívében.

Georgiena Rodriguez
Forrás: Northfoto

Ettől függetlenül elérkezettnek látta az időt, hogy ismét nyilvánosság elé lépjen, mégpedig a Cannes-i Filmfesztiválon, ahova egy mesés ezüst, glitterekkel kirakott darabban jelent meg. Cristiano Ronaldo gyönyörű párja remek érzékkel nyúl a vörös szőnyeges szettekhez, ezért idén is a visszafogott elegancia mellett tette le a voksát.

Georgina Rodriguez lenyűgöző ruháját egy hozzáillő ezüst magassarkúval és gyémánt ékszerekkel egészítette ki. Fülbevalója pedig talán még a ruhájánál is nagyobb figyelmet kapott, hiszen a csepp alakú ékszer tiszta smaragdból készült, amely tökéletes ment Georgina ezüstös árnyalataihoz.

Georgina Rodriguez
Forrás: Northfoto

A 28 éves portugál szépség alakja mint mindig, most is hibátlan volt, így a kivágott combrész szinte kötelező volt a ruhájánál.

Georgina Rodriguez egyébként az Elvis című filmdráma premierjére érkezett, amelyre már hetek óta kíváncsi volt. A bemutató után pedig az alkotás főszereplőjének, Austin Butlernek is gratulált zseniális alakításához.

Ez is érdekelhet:

Cristiano Ronaldo

A színészek, énekesek, divattervezők mellett a sportolók is masszívan képviseltetik magukat a hoteliparban. Cristiano Ronaldo nevéhez kötődik például a CR7 szállodalánc. Első, madeirai egységének megnyitását jó üzleti érzékkel a legutóbbi foci eb idejére időzítette a Juventus klasszisa, aki azóta már Lisszabonban és Madridban is terjeszkedett. Ha szeretnél többet tudni a focista hoteljeiről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com