Barion Pixel Cristiano Ronaldo először szólalt meg kisfia elvesztése óta és újszülött kislányát is megmutatta – Coloré

Cristiano Ronaldo először szólalt meg kisfia elvesztése óta és újszülött kislányát is megmutatta

2022. 04. 22.

Az egész világ egy emberként érzett együtt a világhírű focistával, Cristiano Ronaldoval és Georgina Rodríguezzel, akik néhány nappal ezelőtt, születés közben veszették el kisfiúkat.

Cristiano Ronaldo és 28 éves párja még október végén jelentették be, hogy ismét szülők lesznek, mégpedig egyszerre két picinek.

Cristiano Ronaldo
Forrás: Northfoto

Nem sokkal később pedig azt is elárulták, hogy egy kisfiúval és egy kislánnyal bővül a családjuk, az örömük pedig határtalan. Georgina terhessége komplikációmentesnek tűnt és már a szülésre is fel volt készülve a legjobb orvosokkal körülvéve, de pár napja a babák világrajövetele közben a kisfiú életét vesztette. A tragédia részleteiről még semmit sem tudni, de tény, hogy az ikerszülések sosem veszélytelenek.

Cristiano Ronaldo
Forrás: Northfoto

Cristiano Ronaldo és Georgina egy közleményben mondta el a fájdalmát és arra kérték az embereket, hogy ebben a nehéz időszakban hagyjanak nekik egy kis időt a gyászra és arra, hogy elbúcsúzzanak kisfiuktól. A rajongók és persze mindenki más is együtt érez a focistával és a családjával, aminek ékes bizonyítéka, hogy a kedd esti Liverpool–Manchester United angol bajnoki mérkőzésen a rivális csapat szurkolói úgy fejezték ki egy a támogatásukat, hogy a meccse 7. percében – ezzel Cristiano Ronaldo mezszámára utalva egy emberként tapsoltak felállva és a klub himnuszát, a You’ll Never Walk Alone-t énekelték.

Többek között ennek hatására a sportoló megosztotta az első képet az újszülött kislányukról, amelyhez egy megható szöveget is írt:

„Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre velünk vannak. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és gesztusokat. A támogatásotok nagyon fontos, és mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amelyet családunk iránt tanúsítotok. Most viszont itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért az életért, amelyet most üdvözöltünk ebben a világban.”

A focistának és a modellnek újszülött gyermekükön kívül van még egy közös kislánya, Alana, de együtt nevelik Cristiano Ronaldo béranyáktól született gyermekeit is: a 11 esztendős Cristiano Jr-t, valamint a 4 éves Evat és Mateot.

Cristiano Ronaldo
Forrás: Northfoto
Forrás: justjared.com