Barion Pixel Elhunyt Ronaldo újszülött kisfia, közleményben tudatták a tragédiát – Coloré

Elhunyt Ronaldo újszülött kisfia, közleményben tudatták a tragédiát

2022. 04. 19.

Minden szülő legrosszabb rémálma történt meg Cristiano Ronaldoval és a feleségével.

Cristiano Ronaldo közleményben jelentette be, hogy elvesztették kisfiukat, aki születés közben hunyt el. Ikertestvére, egy kislány ugyanakkor szerencsésen életben maradt.

Cristiano Ronaldo
Forrás: Northfoto

Azt még pontosan nem tudni, mi volt a komplikáció oka, de a közleményükben ez olvasható:

„Legmélyebb fájdalmunkkal tudatjuk, hogy a kisfiunk életét vesztette. Nincs ennél nagyobb fájdalom szülőként, csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és boldogságot az élethez ezekben a pillanatokban. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a szakszerű ellátást és a támogatást, ők minden tőlük telhetőt megtettek. Mindnyájunkat letaglózott ez a veszteség, szívélyesen kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását és védelmét ebben a nagyon nehéz időszakban”

Cristiano Ronaldo és Georgina tavaly októberben jelentették be, hogy ikreket várnak, mégpedig egy kisfiút és egy kislányt. Az örömük óriási volt, hiszen mindketten nagy családról álmodoztak, amióta csak az eszüket tudták.

Cristiano Ronaldo
Forrás: Northfoto

Bár már van egy közös kislányuk, Alana Martina, valamint Cristianonak még három gyermeke, akik béranyától születtek – ifj. Cristiano Ronaldo, Eva Maria és Mateo – , most mindennél nagyobb fájdalmat éreznek.

Forrás: dailymail.com