Ennivaló módon árulta el Cristiano Ronaldo, milyen neműek lesznek az ikrei – VIDEÓ

Madarat lehet fogatni a sztárfocistával, hiszen elképesztő sikertörténete mellett a magánélete is szerencsésen alakul.

A 36 éves focista 4 éve találta meg élete szerelmét a szépséges modell, Georgina Rodriguez személyében, akivel már van egy közös gyermeke, illetve együtt nevelik a sztár béranyától született ikreit és legidősebb fiát is.

''quinas De Ouro'' Ceremony
Forrás: Northfoto

Sokan hitték azt, hogy négy csemeténél megállnak, ám pár hónapja Instagramon jelentették be, hogy újabb két taggal bővül a családjuk, ugyanis csodák csodájára Georgina ikrekkel lett várandós. Köztudott, hogy a hiúságáról és maximalizmusáról híres Ronaldo nagyon családcentrikus: rajong a gyermekeiért, édesanyját is a tenyerén hordozza és ott jótékonykodik, ahol csak tud. Így a világ legszerencsésebb emberének érzi magát, hogy lassan egy focicsapatnyi gyermekkel ajándékozza meg a sors. Most pedig végre az is kiderült, milyen nemű lesz a két kicsi, amit most is Instagramon osztott meg a világgal, méghozzá a következő szöveggel:

„Ahol az élet elkezdődik és a szerelem soha nem ér véget.”

A videóban Cristiano négy gyermeke látható, akik két lufit tartanak a kezükben, amit annak rendje és módja szerint háromig számolva egy tűvel pukkasztottak ki, benne kék és rózsaszín konfettikkel. Tehát egy kislány és egy kisfiú érkezik a Ronaldo családba, amelynek nemcsak a sztár és szerelme, hanem a négy nagytesó – Alana (3), Cristiano Jr (11), valamint az ikrek, Eva és Mateo (4) – is nagyon örülnek.

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!